Eladó lakás Gyula, Törökzug 59 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Gyula, Törökzug 59 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8222488
Referenciaszám: 815438
Feltöltve: 20 napja

Gyula eladó panellakás 3 szobás: 21 millió Ft

21 millió Ft
355 932 Ft/m²
59 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 448 Ft
Második évtől
87 125 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom Gyula, Törökzugi lakótelepen ezt a nagyon jó elrendezésű, 2,5 szobás, erkélyes, klímás, központi fűtéssel ellátott, alacsony fenntartási költségekkel bíró lakást. Az ingatlan egy csendes lakó és pihenő övezetben helyezkedi el, amelynek az egyik oldalán egy új játszótér, a másik oldalán egy kiépített ingyenes parkoló található. A közelében óvoda, bölcsőde, élelmiszerbolt is működik. A lakás lakóterülete összesen: 59 m2 Az erkély területe: 4 m2. Az ingatlan közös költsége: 9.700 Ft. (tartalmazza: felújítási alap, karbantartás, biztosítás, lépcsőház takarítás, közös képviselő díjakat) Az ingatlan elosztása: 2,5 szoba külön nyíló bejárattal, konyha, fürdőszoba, külön WC, illetve egy erkély. A lakás 2010 évben lett felújítva, mely során az összes nyílászárót új műanyag hőszigetelt üvegezésű ablakra és erkély ajtóra cseréltek. A lakás hőszigetelése is megtörtént. A fűtésrendszere gazdaságos egyedi gázkazánnal megoldott, amelyhez új lapradiátorok tartoznak. A konyha felújítása során új hidegburkolatot kapott. A lakás bejárati ajtaja egy több ponton záródó lépcsőházi biztonsági ajtó, ahol csak az juthat be a lakásba, akinek kulcsa van hozzá. Az ingatlan hűtéséről egy klímaberendezés gondoskodik. A lakásban több beépített gardrób szekrény is található, amelyek pakolhatósága igen kiváló. A lakás külső hőszigetelése és a tetőszerkezetének felújítása is megtörtént a közelmúltban. A lakáshoz tartozik egy méretes közös tárolóhelység is, amelyet a felújított lépcsőház földszinti részén találhatunk. Amennyiben ez az egyedi fűtéssel rendelkező, jó környezetben lévő, kifogástalan elosztású és alacsony fenntartási költségekkel élhető 2,5 szobás, 2. emeleti lakás felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06/70 457-4392-es telefonszámon a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1977
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkélybeépített szekrényklímapanelprogram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentléleki Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 457 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentléleki Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 457 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY