Eladó lakás Gyula, Törökzug 48 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Gyula, Törökzug 48 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7831802
Referenciaszám: 836891
Frissítve: 26 napja

Gyula eladó panellakás 2 szobás: 22 millió Ft

22 millió Ft
458 333 Ft/m²
48 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 612 Ft
Második évtől
91 273 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom Gyula Észak-Törökzugi lakótelepen található 3. emeleti 48 m2-es lakásszövetkezeti panel lakást. Az ingatlan 2021-ben felújításon esett át, mely érintette a helyiségek burkolatainak cseréjét, a falak festését, új beltéri nyílászárók beépítését és egy inverteres klímaberendezés felszerelését. A lakótömb részt vett a panelprogramban, így új műanyag nyílászárók, korszerű radiátorok lettek beszerelve, valamint a szigetelés is kivitelezésre került. A fűtéséről házközpontú távfűtés gondoskodik, de középső lakás révén így erre nem kell magas összeggel számolni. Ezen programnak és a minőségi anyagokból kivitelezett felújításnak köszönhetően egy alacsony rezsiköltségű, jó elrendezésű otthonos lakás várja új tulajdonosát. Az ingatlanban található bútorok nagy része és a konyhai berendezések a vételár részét képezik. A lakáshoz tartozik egy a földszinten található közös tároló is. A lakóközösség jó, a lépcsőház tiszta és rendezett. A parkolás a tömb közvetlen környezetében kiépített parkolóban díjmentesen lehetséges. A lakótömb elhelyezkedésének köszönhetően a közelben megtalálható óvoda, iskola, gyógyszertár, boltok, játszótér és egy halastó is. A lakás 1/1 tulajdonban van, per és tehermentes, így szinte azonnal költözhető! Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a szépen felújított 2 szobás lakás, keressen bizalommal akár hétvégén is! Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
C
beépített szekrénypanelprogram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy János Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 942 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy János Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 942 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY