Eladó ház Őrbottyán 118 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Őrbottyán 118 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8252602
Referenciaszám: HZ096468
Frissítve: 1 napja

Őrbottyán eladó ikerház 5 szobás: 64,5 millió Ft

64,5 millió Ft
546 610 Ft/m²
118 m²
Alapterület
300 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 204 089 Ft
Második évtől
267 597 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Újépítésű Emeletes Ikerház Modern Kialakítással Őrbottyánban!A ház 118 nm és a hozzá tartozó telek mérete kb 300 nm, melyen helyet kapott egy autóbeálló is.4 hálószoba által biztosított a privát szféra a család minden tagjának, és emelletta a tágas amerikai konyhás nappali, ideális családi és baráti összejövetelekhez is. Fűtése hőszivattyús rendszer padlófűtéssel, e kettő kombinációja komfortos hőmérsékletet biztosít alacsony energiafogyasztással és környezetbarát.Az ingatlan H-tarifás mérőórával rendelkezik, így ez kedvező áramdíjat biztosít az energiahatékonyság érdekében.5 légkamrás, 3 rétegű nyílászárók kerültek beépítésre, amelyek biztosítják a kiváló hő- és hangszigetelést, illetve kapott egy külső 10 cm vastag grafitos szigetelést is a homlokzat, mely által biztosított a hőszigetelés mellett az alacsony rezsiköltség is.Az ikerház kizárólag tárolóval érintkezik!Az ingatlan megvásárolható jelen 95%-os állapotában is, ebben az esetben 54.500.000 Ft, vagy kulcsrakész állapotban, így az ár 64.500.000 Ft.Ez az újépítésű ikerház kiváló választás lehet azok számára, akik modern, energiatakarékos otthont keresnek az agglomerációban.Iskola, óvodák, bölcsödék, posta, orvosi rendelők, kisebb boltok megtalálhatók a város központjában.Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Vegye fel a kapcsolatot most, jöjjön el és nézzük meg együtt új otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2021
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ézsiás Ágnes Anita Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 568 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ézsiás Ágnes Anita Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 568 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY