Eladó ház Őrbottyán 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Őrbottyán 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8200215
Referenciaszám: H489140
Frissítve: 21 napja

Őrbottyán eladó családi ház 4 szobás: 64,99 millió Ft

64,99 millió Ft
649 900 Ft/m²
100 m²
Alapterület
833 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 640 Ft
Második évtől
269 630 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Örömmel mutatjuk be Önnek ezt a csodás ingatlant, amely kitűnő lehetőséget kínál azoknak, akik egy csendes és nyugodt környéken szeretnének élni. Ez a használt, 100 nm ház Pest vármegye Őrbottyán nevű városában található, a Viciántelep vasúti megálló közelében. Az ingatlan állapota jó, és tehermentes, így azonnal költözhető. A 4 szobás és 1 fürdőszobás ingatlan tökéletesen alkalmas fiatal felnőtteknek, akik egy nyugodt és biztonságos környéken szeretnének élni, és nagyobb családot terveznek. Az ingatlanhoz tartozik egy 833 nm-es telek, amely lehetőséget ad a kertészkedésre és a pihenésre. Az ingatlan fűtése gázzal történik, konvektorok segítségével, de a nyári melegben a klíma is segítséget nyújt. Az építhető ingatlan típusa és lehetséges funkciója széleskörű, így az új tulajdonos szabadon alakíthatja az ingatlant az igényei szerint. Az ingatlan környéke csendes és biztonságos, így ideális választás azoknak, akik szeretnének elszakadni a város zajától. A közlekedési lehetőségek kitűnőek, így akár autóval, akár tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető az ház. Az ingatlanhoz tartozik egy kerti tároló, így az új tulajdonosok szabadon tárolhatják a kertészeti eszközeiket és a kerti bútorokat, valamint egy pince is. A kisállatokat is szívesen látjuk, így azok is biztonságban és kényelemben élhetnek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kézér Ádám Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kézér Ádám Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY