Eladó ház Herceghalom 66 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Herceghalom 66 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8243712
Referenciaszám: 19741
Feltöltve: 3 napja

Herceghalom eladó ikerház 3 szobás: 86,9 millió Ft

86,9 millió Ft
1 316 667 Ft/m²
66 m²
Alapterület
464 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 09. 22. 1:30 és 2024. 09. 22. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 274 967 Ft
Második évtől
360 530 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó modern, 3 szobás ikerház Herceghalmon, Árvalányhaj utcában – medencével, két terasszal és tágas udvarral! Fiatalos és tágas otthonra vágysz? Herceghalmon, a nyugodt Árvalányhaj utcában található ez a 3 szobás ikerháznak épült ingatlan, amely minden igényt kielégít, ráadásul két terasz is tartozik hozzá, így garantált a szabadtéri élvezet! A világos, amerikai konyhás nappali tágas, modern hangulatot áraszt, ahol a családi pillanatok vagy baráti összejövetelek igazán otthonosak lesznek. A nappaliból közvetlen kijárat nyílik az egyik teraszra, ahol reggelizhetsz a napsütésben vagy lazíthatsz a kertre nézve. A másik terasz pedig kiváló helyszín akár egy esti grillpartihoz is! Az udvar igazi gyöngyszem: a süllyesztett medence garantálja a nyári felfrissülést, a füvesített kert pedig remek helyszín pihenésre, napozásra vagy játékra. Az udvari gépkocsibeállóban kényelmesen elfér két autó, így a parkolás mindig egyszerű és kényelmes. Ha szereted a biciklizést, akkor külön biciklitároló is rendelkezésedre áll, hogy mindig biztonságban tudd a kerékpárodat. Ezen kívül a ház közös pincéje bőven kínál tárolási lehetőséget minden más holminak is. Az otthon cirkó fűtésű és szigetelt tetővel rendelkezik, amely biztosítja az alacsony fűtési költségeket és a kellemes hőmérsékletet télen-nyáron. Az udvarban található fúrt kút segít a kert gazdaságos fenntartásában, így nem kell aggódnod az öntözés miatt. Ez az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik egy modern, tágas és praktikus otthont keresnek, ahol a kényelem és a kikapcsolódás kéz a kézben jár. Két terasz, medence, nagy udvar és fiatalos, világos terek – minden adott egy kiegyensúlyozott élethez!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2003
Erkély:
8 m²
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Master Casa Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 337 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Master Casa Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 337 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY