Eladó ház Érd 123 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Érd 123 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8233115
Referenciaszám: HZ086810-4734572
Frissítve: 1 napja

Érd eladó családi ház 5 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
649 593 Ft/m²
123 m²
Alapterület
719 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Érden Tusculánumban, de Fiú neves utcákhoz közel eső részén a 80-as évek közepén épült, akár kétgenerációs otthonná átalakítható, 145 négyzetméter bruttó (123 négyzetméter nettó) területű, téglából épült családi ház, a hozzá tartozó 719nm-es telekkel!Az ingatlan kétszintes, külön konyhával, étkeős nappalival, plusz 4 hálószobával, gardróbbal, két fürdőszobával, kamrával és dolgozósarokkal rendelkezik, így tökéletes választás lehet több gyerekes családok számára is.A ház közepes állapotú, amely esztétikai felújítást igényel, de az átalakítási lehetőségeknek köszönhetően több lehetőséget rejt magába!Az emeleti szobák falai mozgathatóak, lehetővé téve a tér újragondolását!A nyílászárok ki lettek cserélve, minden ablak redőnyös, a házon cseréptető van! A sok zöld növényzet miatt a kertje intim, udvarban lévő garázzsal, tárolóval és kazánházzal felszerelve.Az elérhető fűtési módok közé tartozik a gáz cirkó és a vegyes tüzelésű kazán, emellett éjszakai áram és 3 fázisú áramellátás is szolgálja az otthon kényelmét és gazdaságosságát.Kiemelkedő a helynek a jó elhelyezkedése egy csendes, aszfaltozott utcában, ahol a nyugalom garantált.A város kiváló infrastruktúrával rendelkezik, közel van Budapesthez, így ideális választás azok számára, akik a főváros közelségét keresik, de mégis csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni. A közelben minden megtalálható, amire csak szüksége lehet egy családnak: iskolák, óvodák, bevásárlóközpontok és egészségügyi intézmények, stb.További információkért, vagy megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Emőke Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 20 466 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Emőke Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 20 466 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY