Eladó ház Göd 149 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Göd 149 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7631175
Referenciaszám: 360041073-50
Frissítve: 19 napja

Göd eladó ikerház 5 szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
670 470 Ft/m²
149 m²
Alapterület
800 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 316 101 Ft
Második évtől
414 465 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÉTSZINTES IKERHÁZ Gödön, az Oázis lakóparkban Az Oázis lakópark központi részén amerikai konyhás nappali + 4 szobás ikerház garázzsal eladó. A 800 m²-es, nagyszerű fekvésű, széles utcafronti telekre épülő, 149 m²-es, kétszintes elrendezésű, duplakomfortos ikerházfél 4 hálószobával, amerikai konyhás nappalival, garázzsal rendelkezik. • 30-as tégla falazat, 10 cm grafitos szigeteléssel, • Modern, műanyag gondozásmentes 3 rétegű nyílászárók • A ház kulcsrakész állapotban kerül átadásra szaniterekkel, burkolatokkal, belső ajtókkal együtt, melyek igény szerint választatók • A fűtést kondenzációs gázkazán biztosítja mindkét szinten padlófűtéssel, fürdőszobában törölközőszárítóval. • Lakások között hanggátló falazat készült, • Burkolata laminált parketta, a konyha és a vizes helyiségek hidegburkolatot kaptak, • Hálószobái külön bejáratúak, • Parkolás a garázsban plusz egy udvari beállón lehetséges, CSOK, kedvezményes hitel, baba váró hitel igénybe vehető. 5%-OS ÁFA VISSZAIGÉNYLÉS, ILLETÉKMENTESSÉG. Csendes, családi házas övezet, kitűnő adottságokkal: • Vasútállomás, buszmegálló 10 perc séta, • rövid sétával elérhető: óvoda, iskola, üzletek, boltok, vendéglők, éttermek, háziorvosi rendelő, termál fürdő Az ingatlan Budapesttől 20 km-re, autóval az M2 autóúton 25 perc, vonattal 35 perc távolságra van. Ha az ingatlan vásárlásához hitelre van szüksége, hiteltanácsadónk ingyenesen segít Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül az optimális lehetőséget. Továbbá ügyvédi, jogi háttér is segíti önt az ingatlan vásárlásban.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázsterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Ágota Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Ágota Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY