Eladó ház Göd 96 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Göd 96 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7859221
Referenciaszám: 360041073-71
Frissítve: 19 napja

Göd eladó sorház 3+1 fél szobás: 92 millió Ft

92 millió Ft
958 333 Ft/m²
96 m²
Alapterület
218 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 291 104 Ft
Második évtől
381 689 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó nagyon szép, újszerű, panorámás, amerikai konyhás nappali + 3 szobás sorház, az Oázis lakóparkban, Gödön. A Családi Ingatlan kínálatában lévő Gödi sorház főbb jellemzői: A 2021-ben épült, világos, panorámás, 3 szoba + amerikai konyhás nappalival rendelkező ház, 96 m2 alapterületű, hozzá 12 m2-es garázs tartozik és 218 m2-es, parkosított kerttel rendelkezik. A csendes, családi házas környéken lévő, kétszintes ingatlant, kisgyermekes családoknak ajánlom. A földszinten egy nagy nappali-étkező, kertkapcsolattal, valamint gépesített konyha, fürdőszoba, előszoba és praktikusan az előszobából nyíló garázs található. A tetőtérben 3 különnyíló hálószoba mellett egy fürdőszoba van. A ház főbejárati oldalán panorámás kilátás, a hátsó felénél kellemes intim kert található. Első és hátsó kertje is van. A szomszédtól teljesen elszeparált. • Panoráma • 2021-ben épült, újszerű otthon • Hőszigetelt tégla falazat • 3 rétegű műanyag nyílászárók, redőnnyel, szúnyoghálóval, • Fűtésről és meleg vízről kombi-cirkó gondoskodik, padlófűtéssel • Különnyíló hálószobák (12-12-12 m2-esek) • Garázs 1 autó részére + pakolásra, 12 m2 • Kertkapcsolatos nappali, 10 m2-es terasszal • Energiatakarékos, biztosított a rezsicsökkentés a fogyasztás alapján • Modern színvilág és kialakítás A Gödön, az Oázis lakóparkban lévő ház környezete Komoly közösségi élettel rendelkező, biztonságos, családi házas lakópark. Közel a termálfürdő, tenisz pálya, egészségcentrum, bevásárlási lehetőség. Vasútállomás, buszmegálló sétatávolságra. • Az ingatlan Budapesttől 20 km-re, autóval az M2 autóúton 25 perc, vonattal 35 perc távolságra van. • Jó infrastruktúra Ha az ingatlan vásárlásához hitelre van szüksége, hiteltanácsadónk ingyenesen segít Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül az optimális lehetőséget.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázsterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Ágota Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Ágota Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY