Eladó ház Göd 105 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Göd 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 6080786
Referenciaszám: H372202
Frissítve: 1 hónapja

Göd eladó ikerház 4 szobás: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
903 810 Ft/m²
105 m²
Alapterület
350 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 300 280 Ft
Második évtől
393 721 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ MEDITERRÁN IKERHÁZ FÉL AZ OÁZISBAN Göd az északi agglomeráció ékköve, a Dunakanyar kapuja, kiváló adottsága miatt a kiköltöző családok közkedvelt Városa. Híres gyönyörű Duna-partjáról, a Nagymarosig húzódó bicikliútról, csárdáiról és arról, hogy természetközeli, nyugodt Otthont teremt a kisgyermekeseknek a Főváros zajától távol, ám annak közvetlen közelében. Az Oázis lakópark a Város legfiatalabb területe, rendezett, szép utcákban fiatal ízléses házakat találnak az ide látogatók. Itt került eladósorba egy ÚJSZERŰ, 2010-es építésű ikerház fele! A legkedveltebb konstrukcióban épült, hiszen közös fallal nem érintkezik szomszédjához, így körbejárható, különálló családi házként funkcionál! Alsó szinten: előszoba, zuhanykabinos fürdőszoba, mosókonyha és a központi élettér, a tágas, világos amerikai konyhás nappali. Emeleti szinten: 3 hálószoba és egy kényelmes méretű, kádas fürdőszoba található. Átgondolt kialakításának köszönhetően rendkívül praktikus elrendezésű, a mind a közös életterek, mind a hálószobák kényelmes méretűek, körbenapozottak! Az emeleti szobák NEM TETŐTERESEK, NINCS TETŐSÍK MIATTI TÉRVESZTESÉG, így kiválóan bútorozható. A hidegburkolatos helyiségek alatt padlófűtés dolgozik, a hálószobákban radiátoros hőleadók biztosítják a meleget. Az épület korszerű, külső dryvit szigeteléssel, kondenzációs cirkókazánnal szerelt, a téli hónapokban sem terheli magas fűtésszámla a lakókat. A nappaliból nyíló teraszról privát kerti nézet látható, a gyönyörűen karbantartott buja zöldnövényzet és pázsit ellátásáról programozható automata öntözőrendszer gondoskodik. Kis kerti faház biztosítja a kertrendezés eszközeinek tárolását, a szabadlevegőn eltöltött családi ebédeknek pedig tágas fedett nyáron hűvös, északi fekvésű terasz ad otthont. A ház riasztórendszerrel felszerelt, kandallókiépítésére van lehetőség, 2 autó zárt helyen gondtalanul parkolhat. A lakóparki buszjárat pillanatok alatt elérhető, akárcsak a helyi kisbolt vagy a télen, nyáron nyitva tartó gyógyhatású Termálstrand vagy a Nagymarosig húzódó bicikliút és a lakóparki játszótér. Fantasztikus lehetőség kisgyermekeseknek, Budapestről ingázóknak hiszen az M2 autópályán a főváros fél órán belül megközelíthető így minden igényt kielégítő családi otthonra tehetnek szert a nagyváros zajától megkímélve egy csendes lakóparkban, szép környezetben Budapest nyüzsgésétől karnyújtásnyi távolságra! Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Használja ki a Támogatásokat! Ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézés, BABAVÁRÓHITEL, új és használt lakóingatlanokra CSOK! Hívjon, segítünk!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Terasz:
16,7 m²
Energetikai besorolás:
A
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseriné Bakos Anikó Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseriné Bakos Anikó Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY