Eladó ház Fót 91 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Fót 91 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8201790
Referenciaszám: U0046876
Frissítve: 2 napja

Fót eladó ikerház 4 szobás: 75,9 millió Ft

75,9 millió Ft
834 066 Ft/m²
91 m²
Alapterület
410 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 240 161 Ft
Második évtől
314 894 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIEMELT AJÁNLAT! 2024 őszi átadással. A Waldorf iskolától 2 utcára épül ez az ÚJÉPÍTÉSŰ IKER CSALÁDI HÁZ. Két utcára nyíló telken készül, egymással mindössze egy hátsó falon érintkezve, teljesen SZEPARÁLT KERTRÉSZEKKEL. A helyiek által kedvelt CSENDES, ZÖLD UTCÁBAN, KITŰNŐ MINŐSÉGBEN készül, 410 m2 saját telken. Itt biztosan megtalálja a nyugalmat, aki arra vágyik. Ezen a területen nincsenek és nem is lesznek látható kábelek, ez egy rendezett, újonnan épülő lakópark. Az épület 30-as porotherm téglából épül 15 cm szigeteléssel, műanyag nyílászárókkal 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel, Terrán Zenit Resistor Onix tetőcserép fedéssel, hőszivattyú kiállással, a földszinten padlófűtéssel, klíma-, riasztó-, napkollektor előkészítéssel, fedett viacolorozott autóbeállóval. A hálószobákba laminált padló, a többi helyiségbe járólap kerül, de ez most még igény szerint módosítható. Ki lett építve a RIASZTÓ- és NAPELEM előkészítés és mind a négy szoba hűtő-fűtő KLÍMA KIÁLLÁSSAL lesz ellátva. A FŰTÉS és a FENNTARTÁSA KEDVEZŐ, napelemmel REZSIMENTES az ingatlan. Napelemet az ár megbeszélés alapján tartalmazhatja. Fúrt kút is található a telken, bemért, iható vízzel. Csatorna kiépítése folyamatban, utána az utca és a környék is aszfaltozva lesz. Az ingatlan földszintes, de a tetőtér beépíthető. A kivitelező ezt kérésre vállalja. Az építés jelenleg is zajlik, ezért a BURKOLATOKAT Ön még KIVÁLASZTHATJA, igényeit megadhatja, így a lehető legjobb időben van. Nettó 91 m2 lakótér, 15 m2 fedett beálló, 12 m2 fedett terasz. Összesen 103 m2. A ház előtt legalább 3 autó kényelmesen elfér, telken belül pedig még egynek van fedett beálló. Ha nincs szükségünk a harmadik hálószobára, van lehetőség házon belüli garázsként kialakíttatni. 10 percen belül szinte minden elérhető: busz, ovi, suli, boltok posta, cukrászda, virágos, gyógyszertár, benzinkút, stb. ÁTADÁS: Legkésőbb 2024 nyarán. 10% foglalóval és 10% önerővel LEKÖTHETŐ. CSOK, Hitel, Babaváró és illeték visszatérítés igényelhető rá. Nagyon jó választás mind az ingatlan, mind a lokáció. Hívjon bizalommal a hét bármely napján! Amennyiben saját ingatlanja eladásához a mi irodánkat választja, ezt minőségi szolgáltatások és kedvező feltételek mellett vállaljuk. Az ingatlan CSOK igénybevétele esetén illetékmentes! Segítünk spórolni! CSOK, Babaváró, Lakásfelújtás, Támogatott hitelek? Irodánk minden állami támogatás és lakáshitel igény kapcsán DÍJMENTES és SZAKÉRTŐ segítséget nyújt! Igény szerint profi ügyvédi hátteret is biztosítunk.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2024
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sebestyén Nikoletta Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sebestyén Nikoletta Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY