Eladó ház Fót 115 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Fót 115 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7752658
Referenciaszám: 12811_bhv
Frissítve: 21 napja

Fót eladó családi ház 4+1 fél szobás: 71,9 millió Ft

71,9 millió Ft
625 217 Ft/m²
115 m²
Alapterület
600 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 227 504 Ft
Második évtől
298 298 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fóton, kertvárosi környezetben eladó 600 m2-es telken egy 115 m2-es kétgenerációs családi ház. A háznak két külön bejárata van. Az alsó szinten két külön nyíló szoba, konyha étkezővel, éléskamra, fürdőszoba toalettel található. A felső szinten konyha étkezővel, spejz, két külön nyíló szoba és egy fürdőszoba toalettel került kialakításra. A tetőtér szintén beépíthető. Az ingatlan melegéről gázkazán gondoskodik radiátoros megoldással. A házat gondozott kert öleli körül, termő gyümölcsfákkal. A kert vízellátásárol fúrt kút gondoskodik. Fót infrastruktúrája kiváló, itt minden megtalálható: bölcsőde, óvoda, iskolák, üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, minden, ami a mindennapi élethez szükséges. Budapest autóval 15 perc alatt megközelíthető. A város természeti kincsekben nem szenved hiányt, az északi részt körülölelő Fóti-Solymóban kitünő kirándulóhelyeket találunk, de a gasztronómia terén is van mivel büszkélkednie a városnak, hiszen a mindenki által kedvelt a Somlói galuska is egy fóti cukrászmestert dícsér. A város önkormányzata őrizni és gazdagítani igyekszik a település értékeit, hogy Fót nyugodt, tartalmas és korszerű otthont adjon az itt élők számára, valamint vonzó célpontja legyen az ide látogatóknak. Ha szeretne egy fejlődő város csendes kis utcájában élni, akkor ez az ingatlan alkalmas ön és családja számára. Hitelügyintézésben, CSOK-ban, energetikában, teljes körű jogi ügyintézésben állok rendelkezésére. Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal és önt is visszatérő ügyfeleink közt üdvözölhetjük! Irány ár: 71,9 millió Ft.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágosétkezőkamraterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rózsa Mónika Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 654 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rózsa Mónika Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 654 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY