Eladó ház Debrecen 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8175651
Referenciaszám: M282380-4690297
Frissítve: 21 napja

Debrecen eladó ikerház 4+1 fél szobás: 58,9 millió Ft

58,9 millió Ft
654 444 Ft/m²
90 m²
Alapterület
224 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 186 370 Ft
Második évtől
244 364 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen belvárosában, a Fórumtól pár perc távolságra, nyugodt környezetben, nettó 87 nm-es, 4+1 szobás, szinteltolásos, nagy teraszos, tégla építésű ikerház jellegű társasházi ingatlan, 224 nm-es saját, rendezett kertrésszel eladó! Az ingatlan jó állapotú, folyamatos felújításon ment át az elmúlt években, mely során sor került a nyílászárók cseréjére, új műanyag bejárati és erkély ajtó beszerelésére, új, minőségi padlóburkolatok lerakására, a vízvezeték-rendszer és villanyhálózat teljes körű cseréjére, új gázkazán beszerelésére, valamint új cserepeslemezes tetőfedésre. 2024-ben a telken belül új lemezkerítés került kiépítésre, 2 szoba parketta burkolatot a konyha-nappali pedig járólapot kapott. A telken két lakás található, melyek külön ingatlanként, önálló helyrajzi számmal vannak nyilvántartva (társasházalapító okirat szerint), teljesen külön álló utcafronti folyosóval bejárattal, kerítéssel elválasztott saját kertrésszel és saját mérőórákkal. Az ingatlan szinteltolásossal épült; a félszint egy 23nm-es teraszról is megközelíthető, melynek egy része fedett. Ezen a szinten laminált parkettával és mázas kerámia burkolatokkal ellátott merikai konyhás nappali, 2 szoba, zuhanyzós-kádas fürdőszoba, előtér és közlekedő kapott helyet, amíg a földszinti rész egy 27nm-es teraszon keresztül is megközelíthető lakrész, ahol található még egy pici fedett terasz, egy előszoba, egy közlekedő, valamint egy nagy és egy kisebb szoba is. Az ár tartalmazza a beépített konyhabútort minőségi gépekkel (Fagor,Bosch,Teka,Candy, Whirlpool) és az egyik szobában a beépített szekrényt is. Az ingatlanhoz tartozik egy 2 nm-es tároló, valamint egy 120 nm-es tetőtér, mely szintén beépíthető. A remek hangulatú, 224 nm-es saját kert mellett, az ingatlanhoz tartozik egy 27 nm-es, fedett terasz, ami szintén remek pihenési lehetőséget nyújthat az arra vágyóknak. Az udvaron található bográcsozó hely, a kerti kút, az előkert, a fedett terasz mind egyaránt további értéket képviselnek a kertvárosi környezetet kedvelők számára. A tulajdonosi viszonyok rendezettek. Az ingatlan per - és tehermentes, felújítási támogatásra, hitelre, CSOK-ra alkalmas. Az ingatlan akár rövid időn belül is birtokba vehető. A lakás elhelyezkedése kiváló; a Csapó utcától 200 méterre található. A közelben a Fórum, iskola, óvoda, bölcsőde, boltok, piac, posta is megtalálható. A tömegközlekedés szintén kiváló, a buszmegálló alig 3 perc alatt elérhető. A tulajdoni viszonyok rendezettek. Ha felkeltette érdeklődését keressen bizalommal! További kérdéseire készséggel válaszolok! Akár hétvégén is! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek valamint CSOK ügyintézés az OTP hátterével irodánkban.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1926
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vida Zsombor OTPip - Hajdúszoboszló Bethlen utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 469 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vida Zsombor OTPip - Hajdúszoboszló Bethlen utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 469 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY