Eladó ház Törökbálint 135 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Törökbálint 135 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8138905
Referenciaszám: U0046596
Frissítve: 1 hónapja

Törökbálint eladó ikerház 5 szobás: 145 millió Ft

145 millió Ft
1 074 074 Ft/m²
135 m²
Alapterület
750 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 458 805 Ft
Második évtől
601 575 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Törökbálint egyik legkedveltebb, csendes és egyben központi részén kínáljuk ezt az új építésű ikerházat leendő tulajdonosának. Minőségi anyagokkal és építési technológiával készülő (kérésre referencia munkákat mutatunk), energiatakarékos (Daikin hőszivattyúval történő fűtés) épület, melynek kivitelezése végig nyomon követhető. Az ikerházak dupla falakkal és köztük hangszigeteléssel kapcsolódnak egymáshoz, így bármilyen áthallás kizárt. A több mint 40 méteres utcafront és a nagy méretű telkek miatt mindkét félhez 2-2 nyitott, telken belüli autó beálló tartozik. Várjuk a leendő tulajdonos terveit, ötleteit és kéréseit a végső állapot kialakításához az alábbi belső elrendezés mentén: Földszint: - tágas, világos nappali-konyha-étkező trió (kamrával) - szoba - fürdőszoba-wc - terasz - előszoba - gardrób Emelet: - 3 szoba - fürdőszoba-wc - háztartási helység/gardrób - előtér A törökbálinti Újtelep a város egyik legszebb, legkedveltebb része, ahol összeszokott lakóközösség, biztonságos környezet várja a beköltözőket. Oktatási, egészségügyi intézmények, bevásárlási lehetőség és tömegközlekedési kapcsolat néhány perces séta távolságra, Kelenföld max. 20 perc alatt érhető el a sűrűn közlekedő buszjáratokkal. Kérésre rendelkezésre bocsátjuk a részletes műszaki tartalmat, de érdemes kiemelni a következőket: -Elektromos kapurendszer + távirányító, videotelefon, -Hőszivattyús fűtés (mennyezet és részben padló) és használati melegvíz ellátás: - HŐSZIVATTYÚ előkert elválasztó kerítéshez telepítve (minőségi Daikin Altherma3 8kW) - NGBS CSA100 aktív betonos előregyártott panel (12x1,3mm-es PEXa-EVOH csővezeték, 100 mm csőosztással, üvegszál hálóra rögzítve) - NGBS Icon-2 szabályozó automatika - Szobánkénti termosztát vezérléssel - Passzívház építés szerinti hungarocell blokk"tégla" falazat. Mindig meleg falak! (A Porotherm tégla) 10 cm hungarocellel U érték= 0,35... a Thermo-block 35, U érték= 0,15 Építés kezdete: 2024 június Tervezett átadás: 2025 június A finanszírozás rendkívül rugalmasan alakul az alábbiak szerint: - 25% szerződéskötéskor - 25% 2024 októberben - 50% 2025 átadás előtt Fedezze fel a Csok Plusz program nyújtotta és az Otthon Centrum egyedi piaci kamatozású hiteleinek páratlan lehetőségeit! Most akár 50 millió forint összegű, kedvezményes kamatozású, államilag támogatott hitelhez juthat, már 2,89%-os kamattal. Egy gyermek vállalásával 15 millió, két gyermeknél 30 millió, három gyermek esetén pedig akár 50 millió forint hitelt igényelhet. Ráadásul illetékkedvezményt is kap, így még kedvezőbb feltételek mellett valósíthatja meg álmai otthonát! Érdeklődjön az Otthon Centrum kedvezményes 6% alatti piaci hiteleiről is nálunk! Kedvező előtörlesztési és akciós költségekkel várjuk! Minden további kérdésben állok rendelkezésre személyesen, telefonon (a szám sms-t nem fogad) és email-ben!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2025
Terasz:
23 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Gyula Otthon Centrum - Törökbálint Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Gyula Otthon Centrum - Törökbálint Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY