Eladó ház Debrecen 310 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen 310 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8104914
Referenciaszám: HZ054579
Frissítve: 21 napja

Debrecen eladó ikerház 8 szobás: 289 millió Ft

289 millió Ft
932 258 Ft/m²
310 m²
Alapterület
405 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 914 447 Ft
Második évtől
1 199 002 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igazi ritkaság a Nagyerdő alján!Nem mindennapi lehetőség::akár összeköltözőknek, akár kétgenerációnak, akár ha csak azon gondolkodtok, hogy szeretnétek egymáshoz közel lakni, legyen szó barátokról, rokonokról- ez az ajánlat tökéletes lehet számotokra.2020-ban épült 2 lakásos társasház mindkét lakása eladó.A két lakás egymástól teljesen függetlenül használható, jogilag is külön van választva. Közös lépcsőház, tároló, teremgarázs és udvar tartozik a lakásokhoz.A földszinten egy tágas teremgarázs található, amely 2 autó számára parkolási, valamint az udvarra áthajtási lehetőséget biztosít. (De akár 4 autó is elfér kényelmesen.)Mindkét lakás 90 nm-es erkélyes, azonos elosztással:- amerikai konyha nappali- 3 külön bejáratú hálószoba- tágas fürdőszoba zuhanyzóval, fürdőkáddal, wc-vel- plusz egy külön vendég wcMind a két lakásnak külön gázórája, villanyórája és vízórája van.404 m2 es telken, 310 m2 es, 2 emeletes modern épület, mely családi házként, irodaházként, vagy külön-külön lakásként tud funkcionálni.A földszinten kialakítható plusz 1 lakás (40 nm es).Rendkívül magas műszaki tartalom, minőségi alapanyagok, prémium műszaki eszközök.Az épület alkalmas irodaháznak, orvosi rendelőnek, vendégháznak, családi háznak, kétgenerációs háznak, vagy két lakásos társasháznak.A nagyerdőalján helyezkedik el, egy csendes utcában 5 percre a központtól.Kérdés vagy megtekintés esetén keressetek bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2020
Erkély:
6,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korhut-Farkas Beáta Duna House - Debrecen, Antall József utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 673 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korhut-Farkas Beáta Duna House - Debrecen, Antall József utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 673 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY