Eladó ház Debrecen 212 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen 212 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8258226
Referenciaszám: 109109
Feltöltve: 4 napja

Debrecen eladó ikerház 6 szobás: 268,9 millió Ft

268,9 millió Ft
1 268 396 Ft/m²
212 m²
Alapterület
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 850 847 Ft
Második évtől
1 115 611 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen kedvelt övezetében, exkluzív, modern, értékálló, új építésű, azonnal költözhető családi ikerház eladó. Az ingatlan minimalista stílusban megépített 420 nm-es telken, 212 nm-es, nappali + 5 szobás, 3 fürdőszobás. A fenti szinten található 4 szobához erkély tartozik. A ház AA++ energia besorolású, a fűtés és hűtés hőszivattyúval biztosított, mennyezet és padló hűtéssel-fűtéssel. Prémium nyílászárókkal, motoros redőnyökkel rendelkezik. A 21 nm-es garázsból közvetlenül az előtérbe érkezünk, ahonnan tovább haladva a kényelmes méretű amerikai konyhás/étkezős nappalit érhetjük el, melyhez egy 16 nm-es terasz is kapcsolódik. Tárolási lehetőségről többek között egy praktikus kamrahelyiség gondoskodik. A kert automata öntözőrendszerrel ellátott, a garázshoz elektromos kapu tartozik, illetve elektromos autónak töltési lehetőség lett kialakítva, a ház riasztórendszerrel is fel lett szerelve. Az ingatlanra a tágas terek, az igényes kivitelezés, minőségi anyagok, részletesen végig gondolt és kivitelezett tervezés jellemző. Az ingatlan különleges kialakítás miatt jó választás azoknak, akik kertvárosi luxusra vágynak. A vételár tartalmazza a hideg-meleg burkolatokat, szanitereket, beltéri ajtókat, festést. Ajánlom az ingatlant mindazoknak, akik kedvelik a hangulatos környezetet, valamint különleges életérzésre vágynak. Ár: 268.9 Millió Ft.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász András Home Office Értékesítési Csoport Az iroda összes hirdetése
+36 20 395 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász András Home Office Értékesítési Csoport Az iroda összes hirdetése
+36 20 395 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY