Eladó ház Budaörs 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budaörs 150 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8175124
Referenciaszám: 319619
Frissítve: 1 napja

Eladó 6 szobás ikerház 150 millió Ft értékben Budaörsön - CENTRUM PROJEKT BUDAÖRS lakóparkban

Budaörs
150 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
100 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 474 626 Ft
Második évtől
622 319 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budaörs központjában újonnan épülő összesen 150 nm-es energiatakarékos 3 szintes ikerházfél megvásárolható 150 Millió Ft vételáron. Praktikus,átgondolt kialakításnak köszönhetően,a földszinten egy tágas,fényes 35 nm-es amerikai konyhás nappali mellett, praktikusan egy kamra,vendégmosdó, valamint egy háztartási helység is kialakításra kerül. Nappaliból egy tolóajtón keresztül kijutunk a teraszra,majd onnan a kb. 100 nm-es saját kertbe. Az emeleten 3 db jó méretű hálószoba,melyből 2 erkély kapcsolatos és egy fürdőszoba található. Kialakításra kerül egy szuterén szint, ahol mosókonyha, vendég szoba vagy hobbi szoba is helyet kap majd. Az ingatlan magas minőségű anyagokból épül fel,a Beruházó kiváló budaörsi referenciákkal rendelkezik. Figyelembe vették a legmodernebb technológiai megoldásokat. Műszaki tartalom alapján a falakat Wienerberger Porotherm 30 X-therm síkra csiszolt téglából építik fel, melyek 15 cm homlokzati hőszigeteléssel kiegészülve biztosítják a kiváló hő- és hangszigetelést. A tetőre betoncserép kerül. Az ingatlan fűtését és hűtését 100%-ban megújuló energiaforrásból, Bosch hőszivattyú biztosítja,3 rétegű, 7 légkamrás passzívház minősítéssel rendelkező külső nyílászárók kerülnek beépítésre. Belső kialakítás igény szerint még egyeztethető,burkolatok,szaniterek kiválaszthatók,így saját ízlésére formálhatja a leendő tulajdonos. Minden lakáshoz,zárt felszíni beálló tartozik,melynek vételára: 5 M Ft. Várható átadás 2025. IV. negyedéve. Kiváló lokáció mellett épülő projekt tökéletes választás lehet családoknak,hiszen minden gyorsan elérhető. Iskola,óvoda,buszmegálló,bevásárlási lehetőségek,színház,egészségház,pár perc alatt megközelíthető. Megtekintéssel,további kérdéssel kapcsolatban keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2024
Tervezett átadás:
0002. november
Energetikai besorolás:
A++
luxuserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa-Bakonyvári Noémi MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 852 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kósa-Bakonyvári Noémi MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 852 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok