Eladó ház Budakalász 170 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budakalász 170 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8062809
Referenciaszám: 213305939
Frissítve: 17 napja

Budakalász eladó ikerház 5+2 fél szobás: 195 millió Ft

195 millió Ft
1 147 059 Ft/m²
170 m²
Alapterület
170 m²
Telek
5+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 617 014 Ft
Második évtől
809 015 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budakalászon csendes kis utcában, könnyen megközelíthető helyszínen kerül kivitelezésre egy AA++-os ergetikai hatékonysággal rendelkező, új építésű ikerház 2 nagy lakása, melyek már 70%-os készültségben vannak. Várható átadás 2024 tavasz.   Az ikerházi lakások saját kerttel, terasszal, alacsony fenntartási költségekkel és 50 év garanciával kerülnek megépítésre. Opcionálisan okosotthon kialakítással, passzívház minősítéssel.    2. lakás: 170nm nettó lakótér     fedett terasz + 10 nm     dupla garázs 42 nm-es      Az ingatlan Nappali + 4 hálószoba + 2 gardróbdzoba + 2 fürdővel és egy közel 9nm-es háztartási helyiséggel.   Elosztása szerint: a garázsszinten található a kényelmes méretű előszoba, ahonnan megközelíthető az emeleti lakótér. Ezen a szinten található a nappali-konyha-étkező 47-nm-en kényelmes életteret biztosít. Innen nyílik master bedroom kialakítással a szülői háló a hozzá tartozó gardróbbal és fürdővel. Szeparáltan a lakás hátsó szekciójában található a 2 kényelmes méretű gyerekszoba a hozzájuk tartozó fürdővel.  A háztartási helyiség a maga közel 9nm-vel, akár dolgozó szobává is alakítható, igény szerint.   Cél, egy energiatakarékos, modern és csúcstechnológiás ikerház tervezése volt, a legmodernebb építőanyagok felhasználásával, automatizált fűtés és hűtés rendszerrel.   Műszaki tartalomból érintőlegesen:  Szerkezet: Monolit vasbeton + Acélszerkezet+Ytong falazat Energiatakarékosság: AA++ Nyílászárók: 3 rétegű 6 légkamrás (passzívház) Tető: Terrán cserépfedés Homlokzati szigetelés: 15cm+20 cm Födém szigetelés: 40 cm Padlószigetelés: 15 cm *garázsok helyén iroda, lakótér is kialakítható igény esetén   Felhasznált technológiák: - lélegzőfal technológia - Smart water ivóvíz készítés - PureAir szellőztető rendszer - Napelem rendszer előkészítése - Hőszivattyús fűtés, hűtés, HMV - Mennyezeti hűtés-fűtés - Energiatakarékos - Padlófűtés - Klíma     Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását, hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
AA++ (2016-2023-as besorolás)
Napelem:
Van
duplakomfortosgarázspanorámaklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Witek Krisztina Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 20 412 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Witek Krisztina Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 20 412 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY