Eladó ház Balatonboglár 48 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Balatonboglár 48 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8283192
Referenciaszám: HZ084825
Frissítve: 1 napja

Balatonboglár eladó ikerház 3 szobás: 47,9 millió Ft

47,9 millió Ft
997 917 Ft/m²
48 m²
Alapterület
554 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 151 564 Ft
Második évtől
198 727 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**A Balaton déli partján, Balatonbogláron nyugodt, csendes zsákutca végén eladó ikerfél nyaraló.**Az ingatlan felosztása: két külön bejáratú szoba, konyha, fürdőszoba, külön wc, nappali ami fedett terasz kapcsolatos.A házhoz tartozik egy kényelmes méretű kert is, ami tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelek számára, vagy csak egy nyugodt esti pihenéshez a nap végén. A kertben elegendő hely áll rendelkezésre a gyerekek játékához vagy egy kisebb konyhakert kialakításához is. A telek végében egy tároló is található. A ház alatt egy 20 nm - es pince is található. Balatonboglár a Balaton déli partjának egyik gyöngyszeme, mely tökéletes menedéket nyújt azok számára, akik a városi nyüzsgést szeretnék elhagyni, mégis közel maradni a természet és a víz közelségéhez. A településen számos kikapcsolódási lehetőség kínálkozik, legyen szó akár a helyi borok megkóstolásáról, vagy a Balaton partján történő szabadidős tevékenységekről. Balatonboglár ideális választás mindazok számára, akik egy nyugodt, mégis tartalmas életet keresnek a magyar tenger közelében.A nappali központi helyet foglal el, ahonnan a hálószobák és a konyha is könnyen elérhető. Az ingatlan egy 48 négyzetméteres, tégla építésű LAKÓHÁZ besorolású, kedvező áron a nyugodt és csendes környezetben elhelyezkedő Balatonbogláron. Ha jó adottságokkal rendelkező és értékálló ingatlant keres, ezt a házat feltétlenül nézze meg!  Azonnal birtokba vehető, de kisebb felújítás, átalakítás után álmai nyaralóját varázsolhatja belőle.Hangulatos, jó helyen lévő ingatlan kifejezetten ideális nyaralónak, befektetésnek is kitűnő választás! Az ingatlan mutatásához hívjon bizalommal a hét bármely napján! 

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1979
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szétag Tímea Duna House - Fonyód Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szétag Tímea Duna House - Fonyód Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY