Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8240569
Referenciaszám: H491220
Feltöltve: 3 napja

Balatonboglár eladó családi ház 3 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
560 674 Ft/m²
89 m²
Alapterület
4200 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonboglár-Szőlőskislak Somogy megyében, a Balaton déli partján található. A település csendes, nyugodt utcájában családi ház keresi új tulajdonosát. Az 1980-as években tégla falazattal épült ház 89 nm alapterülettel rendelkezik,a tető palahéjazat. Elosztása - 2 szoba,nappali,konyha-étkező, fürdőszoba,kamra,tároló. Az otthon melegét 2 db fatüzelésű kandalló biztosítja. Közművek bevezetve, gáz a telken belül . A telek 4200 nm területtel rendelkezik , a végében a Jamai-patak csörgedezik. Az udvaron gazdálkodásra, állattartásra alkalmas melléképületek találhatók. A növények öntözése ásott kútból megoldott, füstölő, pince áll a lakók rendelkezésére. A ház erősen felújítandó állapotban van. A kertben termő gyümölcsfák (szilva, körte, barack ) stb )telepítve. Tulajdonviszonyok rendezettek.,rövid határ idővel birtokba vehető. A tóparttól 5 km-re fekvő Szőlőskislak Boglár falusias háttér települése. A nagyrészt állandó lakosságú városrészen a lakóépületek mellett a helyiek igényeit kiszolgáló épületek is megtalálhatók- mint például a templom, a művelődési ház vagy a kerámiaműhely. . A rómaiak által meghonosított szőlőművelés ma is igen fontos szerepet tölt be a térségben. A település és az azt környező szőlőültetvényekkel teli dombok részei a Dél-Balatoni borvidéknek, melynek köszönhetően számos borászat található . Ha felkeltette az érdeklődését , hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY