Eladó ház Budapest XVI. kerület, Szabadföld út 121 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Szabadföld út 121 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7964406
Referenciaszám: 887901
Frissítve: 17 napja

Budapest XVI. kerület eladó házrész 3+1 fél szobás: 84 millió Ft

84 millió Ft
694 215 Ft/m²
121 m²
Alapterület
600 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 265 791 Ft
Második évtől
348 499 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Tágas Társasházi Lakás Cinkotán a Szabadföld úton Csodálatos lehetőség várja Önt a XVII. kerület Cinkota városrészén, a Szabadföld úton! Eladóvá vált egy impozáns, saját kertes társasházi lakás, egy elegáns, egyszintes villaépületben, mely a 20-as – 40-es évek stílusát ötvözi a modern kényelemmel. Az ingatlan egy 1600 nm-es telken helyezkedik el, melynek egy részét kínáljuk Önnek. A 121 nm-es lakáshoz tartozik egy teljes, 229 nm-es padlás, mely kizárólagosan megközelíthető a lakásból, valamint egy közel 15 nm-es saját pince. A tágas padlás sokféle lehetőséget kínál, ahol csak a képzelete szab határt. A tető cserép és palafedéses, biztosítva a hosszú élettartamot. A lakás két WC-vel rendelkezik, és a hozzá tartozó betonozott autóbeálló kényelmes parkolási lehetőséget nyújt. A lakás komoly felújításon esett át, ahol a teljes villamos hálózatot cserélték ki és 3x16A-ra bővítették. Az új víz- és csatornahálózat biztosítja, hogy évtizedekig ne legyen gond a rendszerrel. A lakás kívül-belül megújult, új burkolatokkal, funkcionális terekkel, új bejárati ajtóval, és kicserélt nyílászárókkal. Néhány befejező munkálat még hátravan, lehetőséget teremtve az új tulajdonos számára a saját ízlése szerinti befejezésekre. A lakáshoz körülbelül 600 nm saját kert tartozik, két részből állva: egy 100 nm-es előkert és egy nagyobb, lekerített 450 nm-es hátsó kert. A hátsó kert ideális hely a nyugodt pihenésre, kerti sütögetésre vagy a gyerekek játékára. Zárt és nyitott tárolók is rendelkezésre állnak a kertben. A lakókörnyezet csendes és barátságos, mindössze négy lakás található a szomszédságában. A közlekedés kiváló, a gödöllői hév 20 perc alatt elérhető az út túloldalán, és a környék infrastruktúrája is kiváló, közel az Auchan áruház, iskolák és óvodák. Az ingatlan mérete lehetővé teszi a lakás több részre osztását vagy akár több generáció együttélését is. Minimális ráfordítással modern és teljesen felújított otthonná válhat. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg közelebbről ezt a csodálatos otthont!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
D
kocsibeállópincebútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Péter Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 935 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Péter Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 935 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY