Eladó lakás Sopron 72 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Sopron 72 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8296887
Referenciaszám: 22289
Feltöltve: ma

Sopron eladó egyéb lakás 3 szobás: 93,5 millió Ft

93,5 millió Ft
1 298 611 Ft/m²
72 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 295 850 Ft
Második évtől
387 912 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodálatos otthon várja új lakóját a Lővérek lábánál! Az ingatlan azonnal költözhető, megtörtént az udvar teljes elrendezése, illetve a belső munkálatok is befejeződtek! Elérkezett az idő, hogy megtaláld álomlakásodat! Most kínálok egy különleges lehetőséget egy 6 lakásos társasházban, ahol már csak egy lakás maradt eladó! Ez a vadonatúj építésű, földszinti, egyszintes, 72m2-es lakás saját használatú 312,58m2-es kerttel rendelkezik, magas műszaki tartalommal és minőségi kivitelezéssel. Kiemelkedő főbb jellemzők: - modern és letisztult stílus, mely a legkifinomultabb ízlésűeknek is megfelel. - energiatakarékos fűtés: a hőszivattyús rendszer padlófűtéses hőleadással biztosítja a kényelmes és energiatakarékos fűtést a hideg téli napokon, valamint hűt a forró nyári napokon. Saját hőszivattyúval rendelkezik! - teljesen gépesített konyha: Bosch gépekkel felszerelt konyhabútor, így azonnal élvezheted a főzés örömét. - tágas, privát kert: a 312,58m2-es kert saját intimitást biztosít, ahol élvezheted a friss levegőt és a kertészkedés örömét. Az ár tartalmazza: - a konyhabútort - az öntözőrendszert - a 2 db víznyelőkút szivattyút Az udvar füvesítve, babérmeggyel beültetve, kerítés elkészítve! Ez a kertes otthon minden igényedet kielégítheti, és azonnal szeretni fogod, amint belépsz a társasház udvarára és a lakásba egyaránt! Kiváló elhelyezkedés: Az ingatlan a Lővérek lábánál található, ahol a természet és a városi kényelem találkozik. A környék kiépült családi házas övezet, így kellemes és nyugodt környezet vár rád. A közeli erdők lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra és sportolásra, ugyanakkor a városközpont is könnyen elérhető, így a bevásárlás, szórakozás és a munkahely is könnyen megközelíthető. Extrák a zárt és védett belső udvaron (opcionális): - garázs: 8.000.000,- Ft (1 db elérhető) - fedett gépkocsibeálló: 5.800.000,- Ft (2 db elérhető) Energiatechnológia és környezettudatosság: Ez az új építésű lakás a legmodernebb geotermikus fűtési rendszert használja, amely nemcsak környezetbarát, hanem hosszú távon gazdaságos is. A hőszivattyús rendszer biztosítja az ingatlan állandó, kényelmes hőmérsékletét, miközben jelentősen csökkenti a fűtési költségeket és a szén-dioxid-kibocsátást. Az energiatakarékos megoldások révén ez az otthon tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnének környezettudatos életmódot folytatni. Az új építésű lakások népszerűsége nem véletlen, és ez a lakás minden szempontból a tökéletes választás lehet számodra! Ha szeretnéd az otthonodban a luxust, a kényelmet és a természetet egyszerre élvezni, akkor hívj most, és nézzük meg közösen ezt az ingatlant! A kerttől, a kivitelezéstől, és a környezettől "elájulsz", majd meglátod :) Tudom, hogy erre vártál, én meg a telefonhívásodra!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kertamerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Deák Gabriella Deák Gabriella irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 953 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Deák Gabriella Deák Gabriella irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 953 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY