Eladó lakás Sopron 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Sopron 75 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8296888
Referenciaszám: 22293
Feltöltve: ma

Sopron eladó egyéb lakás 3 szobás: 91,5 millió Ft

91,5 millió Ft
1 220 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 289 522 Ft
Második évtől
379 615 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodálatos otthon várja új lakóját a Lővérek lábánál! AZ INGATLAN AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, MEGTÖRTÉNT AZ UDVAR TELJES ELRENDEZÉSE, ILLETVE A BELSŐ MUNKÁLATOK IS BEFEJEZŐDTEK, FOTÓK HAMAROSAN! Elérkezett az idő, hogy megtaláld az álomlakásodat, ...ezért, most kínálok egy különleges lehetőséget egy 6 lakásos társasházban (már csak 2db lakás maradt)! Eladó egy vadonatúj építésű, nagyon izgalmas, belső két szintes, első emeleti (tetőtéri) 75m2-es lakás, saját használatú 120m2-es kerttel, magas műszaki tartalommal és minőségi kivitelezéssel. Az ár tartalmazza a konyhabútort + az öntözőrendszert + a tárolót. Az udvar füvesítve, babérmeggyel beültetve, kerítés elkészítve! Ez az otthon minden igényedet kielégíti és azonnal szeretni fogod, ahogy belépsz :) Főbb jellemzők: - Modern és letisztult stílus, mely a legkifinomultabb ízlésűeknek is megfelel. - Hőszivattyú és padlófűtés gondoskodik az energiatakarékos és kényelmes fűtésről a hideg téli napokon. - Teljesen felszerelt konyhabútorral, így azonnal élvezheted a főzés örömét. - Saját intimitást biztosító 120m2-es kertrész, ahol élvezheted a friss levegőt és a kertészkedés örömét. Az ingatlan elhelyezkedése is kiváló: A Lővérek lábánál található, ahol a természet és a városi kényelem találkozik. A környék kiépült családiházas övezet, így kellemes és nyugodt környezet vár Rád. A közeli erdők lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra és a sportolásra, ugyanakkor a városközpont is könnyen elérhető, így a bevásárlás, szórakozás és a munkahely is könnyen megközelíthető. Extrák a zárt és védett belső udvaron (a vételár nem tartalmazza, azaz opcionális lehetőségek): Garázs: 8.000.000,-Ft Fedett gépkocsibeálló: 5.800.000,-Ft Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Az új építésű lakások népszerűsége nem véletlen, és ez a lakás minden szempontból a tökéletes választás lehet számodra! ui.: a végső alaprajzi elrendezés módosult, azaz a tervtől minimálisan (pozitív irányba) eltér! Ha szeretnél az otthonodban luxust, kényelmet és természetet egyszerre élvezni, akkor hívj most és nézzük meg közösen ezt az álomszerű ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kertamerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Deák Gabriella Deák Gabriella irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 953 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Deák Gabriella Deák Gabriella irodája Az iroda összes hirdetése
+36 30 953 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY