Eladó lakás Balassagyarmat 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Balassagyarmat 52 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8259181
Referenciaszám: M283019-4691239
Feltöltve: ma

Balassagyarmat eladó egyéb lakás 2 szobás: 21,9 millió Ft

21,9 millió Ft
421 154 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 295 Ft
Második évtől
90 859 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó! Nógrád megyében, Budapesttől 80 - km -re, Balassagyarmaton eladásra kínálunk, egy 52 m2 alapterületű, tégla szerkezetű lakható, de részleges felújításra szoruló napfényes, csendes , MÁSODIK emeleti komfortos lakást. A háztömb 3 emeletes+ tetőtér. A lakásban 2 szoba, előszoba, fürdőszoba és wc egyben, konyha, spajz, erkély található. Tájolása keleti. Az ingatlan fűtését gázkonvektor biztosítja. A használati melegvíz ellátást gázbojler. Közös költség 7800 ft, mely tartalmazza a szemét szállítást, lépcsőház világításának a költségét. A lakás ablakai redőnyözöttek. A konyha és a fürdőszoba fa nyílászáróit műanyagra cserélték. A lépcsőházi ablakok műanyagra cserélve. Minden lakás kódos beléptetőrendszerrel van ellátva. Belmagasság : 2,6 m. A lakáshoz tartozik egy saját kulccsal zárható 3 m2 tárolóhelyiség, és a társasházhoz tartozó közös tulajdonban lévő telken egy fa szerkezetű garázs. A garázs szokásjog útján öröklődik. A társasház mögött kialakított parkoló ingyen használható. Az utca, ahol elhelyezkedik a lakás, nagyon közkedvelt Balassagyarmaton. Gyakorlatilag körülötte minden megtalálható. Lidl, Penny Market, Mol benzinkút stb. Befektetési célra is ajánlom a vételt, mert jelen helyzetben könnyedén, gyorsan kiadható akár hosszú távra, albérletbe. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ha felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb lakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortosjó közlekedésűalacsony közös költségvízóráskaputelefonredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyimesi Lóránt OTPip - Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 904 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gyimesi Lóránt OTPip - Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 904 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY