Eladó lakás Balassagyarmat 63 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Balassagyarmat 63 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8134118
Referenciaszám: M280194
Frissítve: 20 napja

Balassagyarmat eladó panellakás 1+2 fél szobás: 22,9 millió Ft

22,9 millió Ft
363 493 Ft/m²
63 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 460 Ft
Második évtől
95 007 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balassagyarmaton, a Szontágh Pál utcában, eladásra kínálunk egy felújított társas házi lakást. Az ingatlan 63 nm. alapterületű, a 4. emeleten található. A háromszobás lakóhely alaprajzi elrendezése előszoba, fürdőszoba, külön wc, közlekedő, konyha, két külön bejáratú hálószoba, és nappali. Közös tárolóval rendelkezik a ház földszintjén. A főút közelében rendkívül kellemes környezetben a város központtól nem messze helyezkedik el az ingatlan. Közvetlen közelében játszótér, élelmiszerboltok, nem messze tőle pedig óvoda és iskola is található. Fűtése házközponti kazánnal megoldott, a hőleadást radiátorok biztosítják, saját mérőkkel és szabályozókkal felszerelt, továbbá egy hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. A víz és villany fogyasztás szintén egyéni mérőórák szerint kerül elszámolásra. A vízvezetékek felújításra kerültek. A közös költség a fűtéssel együtt mindössze 23ezer ft.. A konyha berendezése a vételár részét képezi. Ablakai vadonatúj műanyag, hőszigeteltek, redőnnyel ellátottak, új biztonsági bejárati ajtó is került beépítésre. Jó állapotú, gondosan karbantartott lakás. Közlekedés szempontjából ideális, a ház közelében buszmegálló, a gépjárműnek parkoló áll rendelkezésre. Ideális választás ha egy alacsony rezsivel bíró, könnyen fenntartható minden igényt kielégítő ingatlant keres. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal ! Az OTP Bankcsoport tagjaként CSOK és hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gázcsatornaösszkomfortosvilágostelefonklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lénárd Viktor Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lénárd Viktor Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY