Eladó ház Nagymaros 45 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagymaros 45 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8186549
Referenciaszám: NY011920
Frissítve: 11 napja

Nagymaros eladó egyéb ház 2 szobás: 39,7 millió Ft

39,7 millió Ft
882 222 Ft/m²
45 m²
Alapterület
1162 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 125 618 Ft
Második évtől
164 707 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Nagymaros Jánoshegyi részén egy 45 nm- es minden igényt kielégítő örökpanorámás nyaralót! Az ingatlan egy 1162 nm - es telken a Visegrádi sípályával szemben található! A ház beton alapon álló könnyűszerkezetes nyaraló volt, amit ebben az évben teljesen felújítottak, az elmaradt néhány apróság már az új tulajdonosra vár. A meglévő épületre ráépítettek egy szintet, 15 cm- es kőzetgyapot szigetelést kaptak a falak és a tető, 10 cm -es EPS szigetelést az ajzat. A fürdőszobát,ami a legmodernebb dizájnnal készült, és BVH Heating padlófűtéssel látták el. A kellemes hőmérsékletről 3-as COP értékű Daikin hűtő-fűtő klíma gondoskodik, a melegvízet villanybojlerből nyerjük. Közműveket tekintve, az elekttromos áram : 3x 16 A. A vezetékes vizet nem kötötték be, jelenleg fúrt kút biztosítja a vízellátást, viszont a telek előtt az utcán kiépítésre került, így probléma mentesen megoldható a rákötés. Csatorna ezen a részen nincs kiépítve, a szenyvíz derítőbe távozik. Az egész házat a mai trendnek megfelelő stílusban építették át,ezt tükrözik a festett falfelületek és a berendezés is. Az ingatlan télen- nyáron használható, akár Vendégház üzemeltetésére is első osztályú! A kertkapu távirányítással akár telefonról is nyitható. Az autó parkolását, a telken belűl egy térkővel burkolt területen oldották meg. A déli fekvésű, szép rendezetten kialakított enyhén lejtős kert, számos ötlet megvalósítására alkalmas, ahol még egy kissebb tavat is kialakítottak . Ha valaki szauna, jakuzzi építésén , telepítésén gondolkodna, nincs akadálya, hiszen az elektromos áram ezeknek megfelelően lett kiépítve.( 3x16A , földkábelen) Az ingatlan Kismarosról a Jánoshegyi útról, illetve a Kóspallagi útról télen nyáron jól megközelíthető! Tulajdoni lap szerinti besorolása : szőlő és gazdasági épület, Aranykorona értéke : 8,08 Zártkert Övezeti besorolása: Mk-A3 Beépíthetősége: 3 % KIFÜGGESZTÉSES!! Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is állok rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2000
Terasz:
10,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró-Csitári Tünde Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró-Csitári Tünde Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY