Eladó ház Galgamácsa 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Galgamácsa 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8221177
Referenciaszám: HZ021305
Frissítve: 20 napja

Galgamácsa eladó családi ház 5 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
285 000 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1001 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Álmai Otthona Vár Önre Galgamácsán!Eladásra kínálok egy lenyűgöző kétgenerációs családi házat Galgamácsán, Pest megyében, közvetlenül a vasút közelében! Ez a tágas, 140 nm-es ingatlan egy gondozott, 1001 nm-es telken helyezkedik el, és számtalan lehetőséget kínál a kényelmes családi élethez.Ingatlan jellemzői:Szintelt elrendezés: A felső szintre egy kényelmes lépcsőház vezet, ahol 4 tágas szoba található, ideális a család minden tagja számára.Alsó szint: Az alsó szinten konyha, nappali, étkező és fürdőszoba biztosítja a mindennapi kényelmet.Hangulatos nyári konyha: A házból közvetlenül egy nagy nyári konyhába lépünk, ami tökéletes a nyári főzésekhez és vendégek fogadásához, egyedülálló hangulatot teremtve minden alkalomra.Gondozott kert: A kert igazi oázis, pihentető hangulatával ideális hely a kikapcsolódáshoz és a természet közelségének élvezetéhez.Plusz házikó: A telken található egy kisebb házikó is, amely már csak az új tulajdonos kreatív ötleteire vár!Miért válassza ezt az ingatlant?Kétgenerációs elrendezés: Tökéletes választás nagycsaládosoknak, akik egy otthonon belül szeretnének külön lakrészt biztosítani a családtagok számára.Kiváló elhelyezkedés: Galgamácsa csendes, nyugodt környezete és a közeli vasútállomás kiváló megközelíthetőséget biztosít a mindennapokban.Élettel teli kert: A gondozott kert és a nyári konyha különleges élményt nyújt a szabadidő eltöltéséhez.Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Jöjjön el, és nézze meg személyesen ezt a mesés családi házat Galgamácsán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pappné Budai Valéria Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 389 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pappné Budai Valéria Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 389 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY