Eladó ház Lesenceistvánd 55 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Lesenceistvánd 55 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8187654
Referenciaszám: NY011923
Frissítve: 20 napja

Lesenceistvánd eladó egyéb ház 1 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
361 818 Ft/m²
55 m²
Alapterület
3091 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 967 Ft
Második évtől
82 561 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a lesenceistvándi szőlőhegyen egy örökpanorámás ingatlan gazdasági épülettel, ahonnan a Balaton egy szelete is látható. A terület összesen 3091 m2. A terület több helyrajzi számra van felosztva, így számos lehetőség van a kihasználására. Kezelhető teljesen kompletten a terület, így a helyrajzi számok összevonása után, a jelenlegi szabályozás szerinti 3%-os beépíthetőség mellett 100 négyzetméteres alapterületű épület építhető rá. A "felső" szőlő besorolású telek 2168 négyzetméteres, így önmagában megfelel a helyi építési szabályzatban meghatározott 2000 nm minimális teleknagyságnak. A 3%-os beépíthetőségnek megfelelően egy 65 m2 alapterületű épület építhető erre a telekrészre, ahonnan belátható az egész Tapolcai-medence és a Balaton egy része. Az "alsó" rész, amelyen a felújítandó gazdasági épület és gyümölcsös található összesen 923 nm nagyságú. A meglévő épület a telek nagyságától függetlenül felújítható. Villany az alsó területen a gazdasági épületbe bevezetésre került, a felső területen a telekhatártól néhány méteren belül van villanyoszlop, így onnan is megvalósítható a bekötés. Víz fúrt kúttal vagy ciszternával megoldható. Az alsó és felső terület is rendelkezik útkapcsolattal, jóállapotú aszfaltozott út vezet fel végig a hegyben. A Balaton-part 10 kilométeres távolságon belül elérhető. A legközelebbi város Tapolca, mely 8 km-re található, tehát minden szükséglet, illetve szórakozási-, kikapcsolódási lehetőség néhány perces autózással elérhető, viszont a hegyen mégis mindentől távol érezheti magát. Igény esetén a két ingatlan külön-külön is megvásárolható.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hardiné Barbara Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hardiné Barbara Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY