Eladó ház Adásztevel, Falú közepe 122 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Adásztevel, Falú közepe 122 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7932988
Referenciaszám: M262155
Frissítve: 20 napja

Adásztevel eladó családi ház 2 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
163 115 Ft/m²
122 m²
Alapterület
2598 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 967 Ft
Második évtől
82 561 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Adászteveli Gyöngyszem - Történelmi Hangulatú Családi Ház Várja Új Tulajdonosát! Cseppentsen egy csipet történelmet az életébe ezzel az eladó, felújítandó, ám annál varázslatosabb Adászteveli családi házzal! Ez a 122 négyzetméteres, 2 szobás otthon egy valódi időutazásra invitálja Önt, vissza a 1810-es évek hangulatába. Az ingatlan a történelem hangját hordozza a kőből és téglából épült falai között. 2 tágas szoba, 2 konyha, fürdő, vizes blokk, gádoros folyosó és előszoba teszi teljessé ezt a történelmi otthont. A meleget kályha fűtés oldja meg, ezzel teremtve egy kellemes, otthonos atmoszférát a hideg téli napokon. Az eredeti fa nyílászárók és sima üvegezés időutazást varázsolnak minden ablakon át. Az elektromos hálózat és a vízvezeték felújításon esett át, így az új tulajdonosnak csak a saját stílusát kell kibontakoztatnia. A tetőszerkezet és homlokzat szintén felújításon esett át, így az új tulajdonosnak csak a belső terekre kell összpontosítania. A ház statikailag megfelelő állapotban van, biztosítva a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az ingatlan műemlék, ami különleges lehetőségeket rejt magában. A 22 négyzetméteres nyári konyha közös padlástérrel a ház része, így egy fal kivételével hozzá adható a lakótérhez, ezáltal 144 négyzetméterre nővelhető a hasznos alapterület. Legyen részese ennek a történelmi utazásnak, és hozza új életre ezt az egyedi Adászteveli otthont! Az átalakítás korlátozott, de a lehetőségek határtalanok. Hívjon most, és tegye meg az első lépést a múlt és a jövő találkozásának helyszínén!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1810
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gázösszkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Márk István Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 265 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Márk István Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 265 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY