Eladó lakás Budapest II. kerület 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest II. kerület 52 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8287715
Referenciaszám: LK087685-4768463
Frissítve: ma

Budapest II. kerület eladó csúsztatott zsalus lakás 2 szobás: 78 millió Ft

78 millió Ft
1 500 000 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 806 Ft
Második évtől
323 606 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó lakás Vérhalom frekventált részén A II. kerület egyik legkedveltebb részén, a Törökvészi út Vérhalomhoz tartozó részén ELADÓ egy 3 emeletes, lift nélküli társasház legfelső emeletén ez a 2 szobás, jó állapotú, erkélyes lakás, amely gyönyörű panorámával rendelkezik a budapesti hegyvidékre. A társasház 1984-ben épült, 4 szintes ( földszint + 3 emelet ), folyamatosan karbantartott ( felújított nyílászárók és tetőszigetelés ) és egy zárt udvarban helyezkedik el 2 másik hasonló társasházzal egyetemben. Az udvarban zöld övezet, garázsok és felszíni gépkocsibeállók is találhatóak. A lakás maga, egy festés után költözhető, jó állapotban van. A nyílászárók kb. 10 éve lettek kicserélve, redőnnyel felszereltek. A 2 szobán kívül található még egy konyha, ami méretéből adódóan, akár étkező is lehet egyben; egy fürdőszoba és egy külön WC. A folyosón helyet kapó beépített szekrény sok mindent elnyel. A nappaliból nyíló erkély lehetőséget biztosít akár a kikapcsolódásra is. Méretéből adódóan étkezni is lehet kint, de mivel a lakás a belső udvar fele néz és az udvari fák már elég magasak, így a Törökvészi út zaja nem hallatszik be, viszont a panorámás kilátás a budapesti hegyekre abszolút megfizethetetlen. A lakáshoz, szokásjog alapján, tartozik egy udvari gépkocsibeálló, amely az ár részét képezi. A közös költség: 31.000 Ft, amely a vízfogyasztást is tartalmazza. Az ingatlan permentes, haszonélvezeti joggal terhelt, aminek lemondó nyilatkozata rendelkezésre áll. Rövid időn belül költözhető. A környék infrastruktúrája nem is lehetne jobb. Sétatávolságon belül található többek között bolt, cukrászda, étterem, szépségszalon, játszótér, gimnázium, általános iskola… stb. Az ingatlan mögötti részen található a Ferenchegyi erdő rengeteg szabadidős kikapcsolódási lehetőséggel. A buszmegálló mindkét irányból a ház előtt található és 10 percen belül elérhető vele a Mechwart liget, mint közlekedési csomópont. Részletekért vagy megtekintés esetén várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Emőke Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 20 466 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Emőke Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 20 466 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY