Eladó lakás Budapest II. kerület 58 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest II. kerület 58 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8235129
Frissítve: 9 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 83,99 millió Ft

83,99 millió Ft
1 448 103 Ft/m²
58 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 265 759 Ft
Második évtől
348 457 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
2017-BEN FELÚJÍTOTT LAKÁS ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN, GÉPESÍTÉSSEL AZ ÁRBAN! II. Hűvösvölgy forgalomtól mentes, csendes utcájában eladó egy 8 lakásos, földszint+ 2 emeletes társasház 1. emeletén lévő, 58 nm-es, DNY-i tájolású, nappali + két hálószobás, erkélyes lakás. A 2017-es felújítás során minden víz-, gáz- és villanyvezeték cserére került, melyek legalább 30 évig biztonsággal, további költségráfordítás nélkül felelnek meg a hibátlan működésnek. Nyílászárói újak, redőnyökkel felszereltek. A fűtést és melegvízellátást cirkó kazán működteti, ami 2018-as évjáratú, szintén új, minden évben ellenőrzött, hibátlan. A lakás esztétikai felújítása során a minőséget, a modern designe-t kísérve minden beépített konyhai és fürdőszobai bútorzat, gépesítés úgy került kialakításra, hogy az ottlakó a mindennapi használat során a legkényelmesebb, a legjobb helykihasználású módon tudja élvezni a lakás ezen részeit. Az 1 hónapos elszívó, a 3 hónapos hűtőgép, a mosógép mind az ár részét képezik! Szobái a nagy ablakfelületeknek és a tájolásnak köszönhetően minden évszakban napfényesek, otthonosak. A beosztása tökéletes, az erkélyes, 22 m2-es nappalin kívüli 2 hálószobája (7 és 12 m2) szeparáltan, egymástól elkülönülve helyezkednek el, így családosok számára nagyobb gyerek mellett is intim környezetet biztosítanak. Az épület a társasház közös telkén az utcafrontról érkezve a hátsó elhelyezkedésű tömb, melyet körbeölel a kertész által gondozott, ősfákkal tarkított, közös kert. Ide néznek a szobák ablakai, melyek rendkívüli békét teremtve várják az ottlakót a rohanó mindennapok hazaérkezése után. Az ingatlan fenntartási költségei kiemelkedően kedvezőek: a közös költség 21.240 Ft, ami tartalmazza a felújítási alapot, a kertgondozást, a szemétdíjat. Fűtése vízmelegítéssel a téli leghidegebb hónapokban 25eFt körül számítható, tavasztól pedig mindez 3-5eFt-ra csökken havonta. A víz és villany szintén egyéni fogyasztás után fizetendő. A társasház közös képviselete és lakói egyaránt törekszenek az állandó karbantartási munkák elvégzésére, így 2022-ben a tetőszigetelésre fordítottak nagyobb költséget, idén pedig a fő vízvezetékek cseréje került sorra, melyek díjai nem az új lakó terhét jelentik! A lakáshoz tartozó, 13 nm-es, felújított, száraz pince akár bútorok tárolására is alkalmas! Tehermentes, üresen álló, azonnal költözhető! Parkolás ingyenesen az utcán megoldható, tömegközlekedéssel pedig a nagyobb csomópontok az 56-61es villamossal, a 129-es, 22A buszokkal elérhetők. Gyalog pár perc sétára elérhető az erdő, ahol számtalan szabadtéri kikapcsolódási lehetőség adott bármilyen korosztály számára!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoskertjó közlekedésűcsendesvilágosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pordán Klára Duna House - Eleven Center (Rétköz utca) Az iroda összes hirdetése
+36 20 316 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pordán Klára Duna House - Eleven Center (Rétköz utca) Az iroda összes hirdetése
+36 20 316 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY