Eladó ház Zalakaros 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalakaros 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8245157
Referenciaszám: HZ031043-4743616
Feltöltve: ma

Zalakaros eladó családi ház 5 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
991 667 Ft/m²
120 m²
Alapterület
751 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 376 537 Ft
Második évtől
493 707 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó felújított, tökéletes állapotú családi ház Zalakaros központjában! Most lehetősége nyílik megvásárolni egy gyönyörűen felújított, téglaépítésű családi házat Zalakaroson, amely 120 m² lakóterülettel és 741 m²-es telken kínálja a kényelmet és a tágas életteret. Az ingatlan tökéletes állapotú, igazi ékszerdoboz a város szívében! Belső elrendezés: Az alsó szinten található egy világos, amerikai konyhás nappali és étkező, amely tökéletes a családi összejövetelekhez és a vendégfogadáshoz. Ezen kívül található itt egy fürdőszoba és külön mellékhelyiség, valamint egy gardrób, amely praktikus tárolási lehetőséget biztosít. Az emeleti részen három hálószoba, egy tágas nappali, valamint egy újabb fürdőszoba és mellékhelyiség található. Az emeleti szobákhoz kapcsolódó erkélyekról nyugodtan élvezheti a friss levegőt és a kilátást. Kényelmi szolgáltatások: A garázs kényelmesen két autó számára nyújt parkolási lehetőséget, de az ingatlan előtt is további parkolóhelyek állnak rendelkezésre. Az ingatlan teljes berendezéssel együtt eladó, így Önnek nem kell azonnal új bútorok vásárlásán gondolkodnia – az otthon azonnal beköltözhető! Modern felszereltség: A ház klímaberendezéssel van felszerelve, így a nyári forróságban is kellemes hőmérsékletet biztosít, míg télen a gázkazán szolgáltatja a meleget, garantálva az otthonos hangulatot. Az ingatlan napfényes, minden helyiség természetes fényt kap, a kertre néző kilátás pedig nyugodt, békés környezetet biztosít. Befektetők figyelmébe! Ez az ingatlan nemcsak otthonként, de befektetésként is kiváló lehetőség, mivel Zalakaros egyre népszerűbb célpont a hazai és nemzetközi turisták körében. Az ingatlan központi elhelyezkedése és modern felszereltsége miatt hosszú távon is vonzó lehet mindazok számára, akik kiadásban gondolkodnak. Zalakaros híres gyógyvizeiről és termálfürdőiről, ami vonzó úti cél nemcsak a pihenésre vágyóknak, hanem a természet kedvelőinek is. A környék számtalan kirándulási és túrázási lehetőséget kínál, így ideális választás lehet azoknak a családoknak, akik aktívan szeretnék eltölteni szabadidejüket. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! Keressen elérhetőségeimen, hogy személyesen is megtekinthesse ezt az álomotthont Zalakaros központjában!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1973
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lérántné Mátés Valéria Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lérántné Mátés Valéria Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY