Eladó ház Zalakaros 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalakaros 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8205243
Referenciaszám: HZ031043
Frissítve: 21 napja

Zalakaros eladó családi ház 5 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
991 667 Ft/m²
120 m²
Alapterület
751 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 376 537 Ft
Második évtől
493 707 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy gyönyörűen felújított, TIPP TOPP állapotú központi családi ház, amely 120 m² lakóterülettel büszkélkedhet. A ház egy  741 nm -es telken helyezkedik el,  téglaépítésű, ami garantálja az építmény tartósságát és jó hőszigetelési tulajdonságait.Az ingatlan felosztása, alsó szinten világos amerikai konyhás - nappali - étkező, fürdőszoba - mellékhelyiség, gardrób található.Emeleti részben, három hálószoba, nappali, fürdőszoba - mellékhelység elosztású.Mindegyik szint terasz, valamint az emeleti szinten két szoba erkély kapcsolatos.A garázsban 2 gépjármű kényelmesen parkolhat, de a ház előtt is megoldott a parkolási lehetőség. Az ingatlan teljes berendezéssel együtt is eladó. Zalakaros varázslatos település, amelyet gyógyvize és termálfürdői tesznek országosan híressé. A természetkedvelők és a pihenésre, gyógyulásra vágyók számára ideális hely. A környék bővelkedik a túrázási és kirándulási lehetőségekben, így az aktív kikapcsolódást kedvelő családok számára is tökéletes választás. Befektetőknek és leendő lakóknak egyaránt ajánlott az ingatlan, hiszen Zalakaros egyre népszerűbb a hazai és a nemzetközi turisták körében. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy ebben a gyönyörű városban legyen egy darabka otthona! A minőség és a kényelem szempontjából felújított ingatlan minden igényt kielégít, legyen szó akár a burkolatokról, akár a beépített bútorokról. Az otthon központi elhelyezkedése révén, minden szolgáltatás a közelben elérhető, legyen szó oktatási intézményekről, vásárlási lehetőségekről vagy a közlekedésről. A ház belseje napfényes, minden helyiségét természetes fény árasztja el. Az ingatlan kertre néző kilátással bír, így garantáltan csendes, nyugodt környezetben élvezheti az új tulajdonos a természeti szépségeket. A házban kényelmet és modern élhetőséget biztosít a klímaberendezés, valamint a fűtést gázkazán szolgáltatja, garantálva ezzel a téli hónapokban is a meleg és kellemes otthoni hangulatot.Amennyiben kínálatom felkeltette érdeklődését, kérem keressen elérhetőségeim egyikén a hét bármely napján. Jöjjön nézzük meg! 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1973
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szétag Tímea Duna House - Fonyód Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szétag Tímea Duna House - Fonyód Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY