Eladó ház Zalabér 121 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalabér 121 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8162246
Referenciaszám: H486629
Frissítve: 10 napja

Zalabér eladó családi ház 5 szobás: 26,9 millió Ft

26,9 millió Ft
222 314 Ft/m²
121 m²
Alapterület
1173 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 116 Ft
Második évtől
111 603 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Termálfürdők közelében otthonos ház eladó ! Zalabér egy gyönyörű település Zala vármegyében, melynek központjában található ez a csodálatos, 131 nm-es, 5 szobás, 3 fürdőszobás ingatlan. A ház egy 1173 nm-es ideális méretű telken áll, és minden igényt kielégít. A jó állapotú ingatlanban a garázs mellett egy kényelmes terasz is helyet kapott, ahonnan élvezheti a kert szépségeit. Az ingatlan fűtése gázzal (cirko) történik, de vegyestüzelésű kazán is működik. A ház 2 generáció számára nyújt kényelmes otthont. Mindkét bejárati lakrésznél találunk 2 szobát, előteret egyiknék 2 fúrdőt és konyhát másiknál 1 fúrdőt. Gáz is és vegyes tüzelésű kazán is adhatja a meleget. A ház folytatásában garázs , pince és tároló kapott helyet. Ezek is jó állapotúak, akár más funkciót is kaphatnak. Szomszédok kedvesek, a településen éven át územelnek a boltok, szolgáltatók, vendéglátók. Keresett település kedvező elhelyezkedése miatt a nemzetközi lakók körében is. Fél óra autózással érjük el a Balatont és Hévizt is. Több híres termalfürdő 5- 15 perces autóúttal elérhető. Kehidakustányban és Zalaszentgróton is. A környék csendes és biztonságos. A közlekedési lehetőségek kiválóak, a városközpont mindössze néhány perc sétára található. Ha szeretne többet megtudni erről az ingatlanról, vagy bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Ügyfeleink biztonságban érezhetik magukat, és mindig számíthatnak ránk. Várjuk érdeklődését! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1976
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Somodi Linda Otthon Centrum - Keszthely - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Somodi Linda Otthon Centrum - Keszthely - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY