Eladó ház Zalaegerszeg 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalaegerszeg 60 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8207952
Referenciaszám: HZ047244-4715658
Frissítve: 12 napja

Zalaegerszeg eladó családi ház 3 szobás: 28,3 millió Ft

28,3 millió Ft
471 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2024 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 89 546 Ft
Második évtől
117 411 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Zalaegerszegen egy bámulatos panorámával rendelkező, 2024 m2-es telken fekvő családi ház. Az ingatlan a Szent Erzsébet kápolnához vezető út mellett helyezkedik el. Magának a teleknek az elhelyezkedése páratlan: a naplemente, a táj látványa minden este magával ragadó, így a telekről vagy az ablakból nézve egyaránt lenyűgöző panoráma tárul a szemünk elé. A viszonylag nagy méretű telek nem csak bőséges helyet biztosít a kikapcsolódáshoz, de az itt található gyümölcsfák kellemes időtöltést és friss gyümölcsöket ígérnek az új tulajdonosok számára.A ház vegyes falazata előnyös, hiszen tökéletes hőszigetelést nyújt az év minden szakaszában. A 60 m2-es ingatlanba két szoba, nappali, konyha, fürdő-WC került kialakításra. A víz, villany, gáz bekötésre került, a meleget gázkonvektorok biztosítják. A ház melletti pince különleges adaléka az ingatlannak: ideális lehet borok tárolására vagy akár egy kreatív műhely kialakítására.A terület nem csak a nyugalomra vágyóknak ideális, de aktív pihenésre és szabadidős tevékenységekre is kiválóan alkalmas, köszönhetően a festői környezetnek. Ez a varázslatos otthon nem csupán a kényelmet, de a természet közelségét is nyújtja mindazoknak, akik ideköltöznek. Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget! További információval és megtekintéssel kapcsolatosan kérem hívjon bizalommal! Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2018
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tompa László Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 943 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tompa László Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 943 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY