Eladó ház Vashosszúfalu 91 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vashosszúfalu 91 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8253674
Referenciaszám: HZ092627
Frissítve: 5 napja

Vashosszúfalu eladó családi ház 2 szobás: 7,99 millió Ft

7,99 millió Ft
87 802 Ft/m²
91 m²
Alapterület
1608 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 25 282 Ft
Második évtől
33 149 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó 91 négyzetméteres családi ház Vashosszúfalu csendes környezetben Fedezze fel ezt az egyedi lehetőséget Vashosszúfalun, mely egy erősen felújítandó vegyes falazatú ingatlant kínál! A ház jellemzői között szerepel, hogy belülről teljes megújulásra vár, így Önnek lehetősége nyílik arra, hogy saját ízlése szerint formálja otthonát. Az utcára néző kilátás biztosítja, hogy a ház világos és barátságos legyen, míg a melegért a hagyományos kályha gondoskodik, ami különleges hangulatot kölcsönöz az otthonnak. Sajnos a házban jelenleg nincs bevezetve a vezetékes víz és csatorna, ezeket az udvaron lehet megtalálni, viszont egy kút is rendelkezésre áll, amely alternatív megoldást kínál a vízellátásra. A gázcsonk a telekhatárnál helyezkedik el, ami lehetőséget ad a gáz alapú fűtésrendszer kialakítására a jövőben. Az ingatlan kiemelt javítási munkálatokra szorul, így kiváló alkalmat biztosít befektetők számára vagy azoknak, akik szeretnének egy teljesen egyedi otthont létrehozni. A telek mérete -1608 négyzetméter- elegendő helyet biztosít kert kialakítására, ahol a családi és baráti összejöveteleknek lehet otthont adni.A falu könnyedén megközelíthető, hiszen mindössze 1,5 km-re van a 8-as számú főúttól. Kis lakosságszámának köszönhetően családias légkörben,  segítő falubeliekkel találkozhatunk. Ha szeretne csendes ,de mégis könnyedén megközelíthető faluban élni, mindenképpen vegye számításba ezt a lehetőséget!Jöjjön el és nézze meg, hogy mit tud kihozni ebből a házból!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Andrea Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 513 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Andrea Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 513 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY