Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8239297
Referenciaszám: H491030
Feltöltve: 5 napja

Nádudvar eladó családi ház 1 szobás: 6,5 millió Ft

6,5 millió Ft
171 053 Ft/m²
38 m²
Alapterület
972 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 20 567 Ft
Második évtől
26 967 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fiatal Érdeklődő! Ha éppen az első saját otthonod keresed, vagy befektetési célból szeretnél vásárolni, akkor ne hagyd ki ezt az ajánlatot! Eladó egy 38.1 m²-es, 1 szobás, átlagos állapotú ház Nádudvar városában. A környék ellátottsága kiváló, és a közlekedési lehetőségek is kitűnőek, így akár a város bármely pontjára gyorsan eljuthatsz. A központi elhelyezkedésnek köszönhetően a környék felkapott, és bővítési lehetőség is adott. A ház világos, és kisállattal is költözhetsz. A fűtést gáz konvektor biztosítja, és a kerti tároló is a rendelkezésedre áll. Az ingatlanhoz tartozó 972 m²-es telek pedig lehetőséget ad arra, hogy a kertészkedés szerelmesei kibontakozhassanak. A környék biztonságos és csendes, így nyugodtan élvezheted majd az otthonod nyújtotta kényelmet. A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk! Az alaprajz csak tájékoztató jellegű! Közelben található strand, horgásztó, dohánybolt, élelmiszerbolt, bankfiók, általános iskola, polgármesteri hivatal, művelődési ház. Amennyiben vásárláshoz hitelre is szüksége van, független hitel tanácsadónk ingyenesen tud Önnek segítséget nyújtani a legjobb konstrukciók kiválasztásában és a folyamat lebonyolításában. Irodánk kereső ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújt, szakszerű tanácsadással, energetikai tanúsítvány elkészítésével, hitelügyintézéssel és profi ügyvédi segítséggel. Abban az esetben ha az ingatlan felkeltette érdeklődését keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1954
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygáz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai Roland Otthon Centrum - Hajdúszoboszló Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ugrai Roland Otthon Centrum - Hajdúszoboszló Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY