Eladó ház Türje 320 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Türje 320 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8204082
Referenciaszám: M285074
Frissítve: 21 napja

Türje eladó családi ház 5+3 fél szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
213 929 Ft/m²
320 m²
Alapterület
1161 m²
Telek
5+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Összeköltözők, nagycsaládosok vagy befektetők figyelmébe ajánlom!!! Az ingatlan, ami várja új tulajdonosát, 1160 nm-es ápolt, gondozott telken helyezkedik el. A 2006-ban épült ház két szintes, 8 szobával, 4 fürdővel rendelkezik. Szintenként külön bejárattal készült, így akár két generáció zavartalan együttélésére is alkalmas. A fűtés rendszer 2013-ban fel lett újítva, amikor is egy kondenzációs gázkazánt kapott, ami a melegvíz ellátást is biztosítja. Ezen kívül vannak még villanybojlerek, ami egy-egy szakasz melegvíz ellátását külön is biztosítani tudja. Építője műanyag nyílászárókkal látta el, illetve kapott egy 5 cm-es szigetelést is. Méretétől függetlenül a rezsi költsége igen barátságos. A kinti kikapcsolódást hangulatos terasz, gyerekjátszótér, grillsarok biztosítja. A település elhelyezkedéséből, illetve a ház kialakításából eredően apartmanházként is kitűnő befektetés lehet, hiszen ezt a környéket nem csak a nyári szezonban látogatják. (eddig is akként üzemelt. Türje Zala vármegye északkeleti részén a Zala kanyarulatától kissé keletre, a Keszthelyi-fennsíkot a Kemenesháttól elválasztó árok síkságán fekszik (Alsó-Zala-völgy). Kiemelt üdülő-termálfürdő, kiránduló helyek ?szomszédságában?. Pl.: Hévíz. Kehidakustány. Keszthely, Sümeg. A Balaton 30-km-en belül van. Zalaszentgróttal sűrű autóbusz összeköttetésben áll, de rendszeresen járnak járatok Sümeg és Zalaegerszeg irányába is, továbbá Budapest, Győr és Veszprém is közvetlenül elérhető a községből. Türje megállóhely a Bajánsenye?Zalaegerszeg?Ukk?Boba-vasútvonalon található, ahol Zalaegerszeg és Celldömölk között közlekedő személyvonatok állnak meg (ezek közül néhány vonat Celldömölktől Győrön át gyorsvonatként tovább közlekedik Budapestre). A megállóhely közvetlenül a 7355-ös út mellett helyezkedik el.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Erkély:
8 m²
Terasz:
54 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosvilágoserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Oszlányi-Molnár Éva Mária Érd Velencei út 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 188 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Oszlányi-Molnár Éva Mária Érd Velencei út 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 188 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY