Eladó ház Liszó 124 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Liszó 124 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7254593
Referenciaszám: HZ076658
Frissítve: 21 napja

Liszó eladó családi ház 6 szobás: 56 millió Ft

56 millió Ft
448 359 Ft/m²
124 m²
Alapterület
1304 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 177 194 Ft
Második évtől
232 333 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykanizsa-Miklósfán 125 nm-es 5 szobás családi ház 1304 nm telekkel eladó!Az 1987-ben épült ingatlan egyedisége a belső terek jó elosztásában rejlik. Az alsó szint keleti oldalán fekszik a konyha, ahol reggelizés közben csodálhatjuk a napfelkeltét. Ezen az oldalon találhatunk még egy szobát. A délutáni napfényben pedig a galériás nappali pompázik. A nappaliból belátni a felső szintet, melyhez egy fa lépcső vezet, itt plusz 4 szoba áll rendelkezésre, valamint a fenti közlekedő is teraszra nyílik. Alsó és felső szinten is ki lett alakítva a fürdőszoba. A lakás belső tereinek remek elosztása, a tökéletesen kényelmes otthon érzetét biztosítja a bent lakók számára. Az ingatlan alagsorában pince, tárolók találhatóak, és egy 19 nm-es garázs is rendelkezésre áll. A tetőtérbe Velux ablakok lettek beépítve, a tető Bramac cseréppel van fedve. A falazat Porotherm téglából készült, a ház alapja beton. A fűtés jelenleg vegyes tüzelésű kazánról van megoldva, de a gázfűtés is ki van építve. 3 kémény található az ingatlanban, így további kandalló beépítésére is lehetőség van. A házhoz melléképületek is tartoznak, valamint egy 1304 nm-es telek is. Az ingatlanon az elmúlt években nem történt felújítás, ezért több javítani és korszerűsíteni való dologra szükség lenne.Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, további információkért keressen telefonon! Ne szalasszon el egy nagyszerű lehetőséget, hiszen napról-napra többet ér az ingatlan!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Erkély:
3,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth István Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth István Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY