Eladó ház Tatabánya 79 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tatabánya 79 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8250715
Referenciaszám: 0941
Feltöltve: ma

Tatabánya eladó családi ház 3 szobás: 60 millió Ft

60 millió Ft
759 494 Ft/m²
79 m²
Alapterület
1140 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 851 Ft
Második évtől
248 928 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház! Ez a leírás egy vonzó családi házat mutat be Tatabánya-Kertvárosban, amely számos kényelmi funkcióval rendelkezik. - családi ház - csendes helyen - téglaépítésű, szigetelt - úszómedence - fedett terasz étkezéshez - nagy kert - gyümölcsfák ‍ - nyári konyha - üvegház zöldségekhez - elektromos kapu - bográcsozás, sütögetés Eladó Tatabánya- Kertváros Hadsereg úton ,központi elhelyezkedésű, mégis csendes helyen , 79 nm-es ,3 szobás, szép állapotú családi ház. Eletrromos kapun lépünk be a térkővel lerakott udvarra. A ház téglából épült szigetelt , tetőszerkezet és a cserepek, 2 éve lett cserélve. Az 1140 nm-es telken pihenésre , kialakított hely, épített úszómedencével, öltöző és kinti zuhanyozóval ellátott. Kis nyári konyhában rakhatjuk el a kertben termett sokféle fa gyümölcseit. Fedett terasz biztosítja reggeli kávénk .teánk kortyolgatását és akár itt, a napi étkezés is megvalósítható. Kinti főzésre alkalmas hely is van itt, gáztűzhely stb. Sütögetésre ,bográcsozásra kialakított külön helyen ,körbeülhetjük a tüzet ,szalonna sütéskor , de a bográcsot is felakaszthatjuk. Üvegházban termelhetünk mindenféle zöldséget. Az igazság az ,hogy rengeteget tudnék még írni ,de inkább hívjon nézzük meg együtt és győződjön meg személyes a kínált ingatlan szépségéről és lehetőségeiről. Telefon : 06 20 440 2881 Varga Csilla A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karakas Zsolt Gammahouse Az iroda összes hirdetése
+36 30 538 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY