Eladó ház Tatabánya, Alsógalla 78 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tatabánya, Alsógalla 78 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8245325
Referenciaszám: 50549-4743670
Feltöltve: ma

Tatabánya eladó családi ház 3 szobás: 54,99 millió Ft

54,99 millió Ft
705 000 Ft/m²
78 m²
Alapterület
584 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 998 Ft
Második évtől
228 142 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
AMIKOR CSAK A FANTÁZIÁD SZAB HATÁRT! Komplex Ingatlan megvételre kínál Tatabányán Alsógallán egy 78,8m2-es családi házat, ami egy 584m2-es rendezett parkosított telken helyezkedik el. Az ingatlan felújítandó. Új tulajdonosa saját maga ízlése szerint újíthatja fel, akár belső terek átalakításával. Az ingatlan falazata tégla, kívülről 5cm-es szigeteléssel, a födémen pedig 20cm-es kőzetgyapot került elhelyezésre. A tető, zsindely fedést kapott. A padlástér járható, igény szerint beépíthető. A házban a nyílászárokat (egy kivételével) műanyagra cserélték. A ház fűtése gáz valamint vegyes tüzelésű kazánról is megoldható, hőleadás radiátorokon keresztül történik. A meleg víz ellátást villanybojler biztosítja, kiegészítésként gáz bojler is használható. Az ingatlan részben alápincézett. A telken található egy 12m2-es kerti fa tároló, valamint egy fából készült kerti kiülő. A családi ház jellemzői: -3 szoba -konyha -fürdőszoba -mellékhelyiség -előszoba -erkély -terasz -15m2-es pince -fa kisház kerti szerszámok tárolására -kerti kiülő Az ingatlan tehermentes. Hívj Tekintsd meg Tegyél ajánlatot Irodánk teljeskörű szakmai tanácsadással, ingyenes hitelügyintézéssel, profi ügyvédi háttérrel rendelkezik. Kérdésed van? Szeretnéd megtekinteni? Keress elérhetőségeim bármelyikén.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Kitty KOMPLEX INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 553 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Kitty KOMPLEX INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 553 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY