Eladó ház Tápiószele 61 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tápiószele 61 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8257487
Referenciaszám: HZ073116
Feltöltve: 1 napja

Tápiószele eladó családi ház 3+1 fél szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
326 230 Ft/m²
61 m²
Alapterület
723 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 967 Ft
Második évtől
82 561 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tápiószele belterületén csendes, rendezett utcában eladó 2005-ben téglából épült nappali + 2 és fél szobás családi ház! Az épületben villany, víz és csatorna került bevezetésre. Az otthon melegét elektromos panelek és kályha fűtés adja. Az ingatlan akár azonnal birtokba vehető! A házban 5 éve megerősítették a villanyvezetékeket a konyha gépek működése miatt - villanyóra 32 amperes.Az épület elosztása kiváló, világos, nagy terek kerültek megtervezésre. A házba az előtéren keresztül lépünk be, majd egy nagy előszobába érünk. Innen balra 2 szoba került kialakításra egymás mellett. Az előszoba végén találjuk a mosdót és mellette a sarokkádas fürdőt. Jobbra haladva a nappali szobába érünk, melyből egy további hálószoba és mellette pedig a konyha került kialakításra.A ház előtt egy önálló lemezgarázs is segíti a parkolást.A telken belül díszkertet és gyümölcsfákat is találunk!A központ 10 perces kényelmes sétával megközelíthető, ahol orvosi rendelő, iskolák (alsó és felső tagozat külön), művelődési ház, sportpálya, posta, gyógyszertár, piac, 3 nagy közért, zöldéges, pékség stb. megtalálható!A buszmegálló is 5 perces kényelmes sétával elérhető, ahol a volánbusszal a környező településekre és városokba jutunk Nagykáta és Cegléd között.A vonatállomás 5 perces autóútnyira található, ahol gépkocsi parkoló és fedett kerékpár tárolót találunk. Budapest Keleti Pu - Szolnok között közlekedik a vasút.Nézzük meg együtt és várom az ajánlatát!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY