Eladó ház Tápiószele 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tápiószele 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7734961
Referenciaszám: HZ057702
Frissítve: 24 napja

Tápiószele eladó családi ház 3 szobás: 26,5 millió Ft

26,5 millió Ft
331 250 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1159 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 83 851 Ft
Második évtől
109 943 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tápiószelén, Budapesttől 1 órányira, Ceglédtől 20 percre eladó 80 nm ház nagy kerttel. A telek területe 1159 nm.Belépve a bejárati ajtón egy tágas előszoba fogad, majd szemben egy polcozott kamra található, ami kellemesen hűvös. Balra található az egyik napfényes szoba, melynek mindkét ablaka a kertre néz. Az előszobából jobbra indulva található a nappali, az étkező, konyha, fürdő és a kisszoba. A kisszoba ablaka az utcára néz, nagyon szép világos a konyhával és fürdőszobával egyetemben.A meleget a házban 1 éves cirkó kazán biztosítja, de egy bélelt kémény is rendelkezésre áll, amire egy kályha vagy kandalló köthető. A padlástér beépíthető.A ház tornáccal és 2 kocsi parkolásához alkalmas beállóval rendelkezik. A padlástér kívülről közelíthető meg. A telken kialakításra került egy kutya kennel, illetve háztáji szárnyas állatoknak is létesült egy bekerített rész. Ezek mellett egy kerti tároló helység található. A kert nagyobbik részén, termő gyümölcsfák vannak. A ház egyik része vályogból a másik része téglából készült. A vályog rész falai vastagok nem vizesednek a téglafalak szigetelést kaptak. Minden fal jó állapotban van.A ház legtöbb ablaka műanyag nyílászáróval rendelkezik.Élelmiszer bolt, nemzeti dohánybolt, ATM pár perc sétára található, a vasútállomás 2.4 km távolságra van.A tulajdonos a kerti szerszámokat, beleértve a fűnyírót is, illetve direkt a fürdőszoba méretéhez vásárolt új mosógépet megegyezés szerint átadná az új tulajdonosnak.Az utca csendes aszfaltozott.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánáti András Duna House - Csömöri út Az iroda összes hirdetése
+36 30 619 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánáti András Duna House - Csömöri út Az iroda összes hirdetése
+36 30 619 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY