Eladó ház Sződliget 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sződliget 65 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8216343
Referenciaszám: HZ084499
Frissítve: ma

Sződliget eladó családi ház 3 szobás: 61,5 millió Ft

61,5 millió Ft
946 154 Ft/m²
65 m²
Alapterület
828 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 194 597 Ft
Második évtől
255 151 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sződligeten eladó Családi ház, nagy telekkel!Sződligeten, nagyon közel a község központjához, vált eladóvá egy teljesen felújított, 65 négyzetméter bruttó, 55 négyzetméter (jelenleg hasznos), nettó alapterületű családi ház, mely egy 828 négyzetméteres telken áll. A ház a telken belül az utcához közelebb helyezkedik el, így még egy hatalmas telek marad az épület mögött, ami rengeteg lehetőséget tart így magában. A telek enyhén lejtős, DNy-i fekvésű, a végéből nagyon szép kilátás nyílik a Pilis mögött lemenő napra.2016-ban jóformán a házat teljesen újjá építették. Megerősítésre került az alap, a falakat teljesen visszaverték, újra vakolták, a vezetékeket áthúzták, cserélték. Kívülről szigetelték 10cm-es hungarocellel. Új nyílászárókat kapott kívül, belül. Mindezekből adódóan a burkolatok is cserélve lettek. Az utcafronton új kerítés került építésre, ezzel együtt került kialakításra egy udvari kocsibeálló is. 2021-ben kapott teljesen új tetőszerkezetet és fedést is. Egyedül a ház külső színezése maradt el.A jelenlegi épület alapterülete bruttó 65 négyzetméter, valamint  van egy hozzáépített 20 négyzetméteres rész, amit jelenleg tárolóként használnak. Az ingatlan nagyon jó helyen van, a község központja(posta, bolt, gyógyszertár, főtér), orvosi rendelő, Duna-part  pár perc sétával elérhető.A község lokalizációja kiváló, Budapest vonattal és busszal is könnyen elérhető, Vác 10 perc autóútra található, a Dunakanyar rengeteg programot, látnivalót kínál. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, bővebb információért, megtekintésért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyéki Boglárka Duna House - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 30 484 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyéki Boglárka Duna House - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 30 484 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY