Eladó ház Isaszeg 78 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Isaszeg 78 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8215664
Referenciaszám: M286145-4720760
Frissítve: 19 napja

Isaszeg eladó családi ház 3 szobás: 56 millió Ft

56 millió Ft
717 949 Ft/m²
78 m²
Alapterület
1079 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 177 194 Ft
Második évtől
232 333 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház isaszegen az Ófaluban. A ház egy 1079 négyzetméteres összközműves telken helyezkedik el, amin található egy betonozott kocsibeálló, 20 m2 garázs szerelőaknával. És további ólak melyek jelenleg állattartásra vannak felhasználva. A telek különlegessége, hogy a hátsó utcára van egy körülbelül 2,5m-es csatlakozása ahová igény szerint egy másik kapu is kialakítható. A ház az 1970-es években épült alapterülete 78 m2. Magas betonalapja van, alatta található még 20 m2 pince is amelyhez külső lejárat van és itt helyezkednek el a vegyes tüzelésű- és gázkazánok. Az épület homlokzata perlites vakolatú, korszerűsítése talán időszerű. A nyílászárók zöme már kétrétegű modern műanyag(redőnyös) csak a spejz és a fürdőszoba ablaka vár cserére. A ház körben járdás, a tetőhéjazat és az ereszek is jó állapotúak. Jelenlegi elosztása kiváló, de kis fantáziával a konyha a spejzzel egybenyitható így egy nagyobb amerikai konyha jellegű helyiségünk lesz vagy az előszoba felől megnyitjuk és a nappaliból még egy lakószoba kialakítható. Meleg vizet villanybojler állít elő. Ajánlom családoknak, de vállalkozóknak is alkalmas ingatlan lehet, rengeteg lehetőséget rejt magában. Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, CSOK Plusz-intézés, Otthonfelújítási Támogatás, egyéb felújítási hitelek). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Kérdéseire az esti órákban és hétvégén is szívesen válaszolok! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markesz András OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 535 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markesz András OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 535 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY