Eladó ház Szőce 91 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szőce 91 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8200030
Referenciaszám: H488933-4708754
Frissítve: 5 napja

Szőce eladó családi ház 2 szobás: 25,9 millió Ft

25,9 millió Ft
284 615 Ft/m²
91 m²
Alapterület
644 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 81 952 Ft
Második évtől
107 454 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Őrség bájos kis településén Szőcén keresi új tulajdonosát ez a lehetőségekkel teli kis házikó. Itt madárcsicsergésre ébred reggel az ember, ide öröm hazaérkezni munka után, itt minden olyan tökéletes, hogy szinte már mesébe illő. Tulajdonosai szerették, szeretnék ezek után is jó kezekben tudni. A 91 m2-es ingatlan kettő tágas szoba, konyha-étkező, zuhannyal és fürdőkáddal ellátott fürdőszoba, WC és előszoba elosztással rendelkezik. A ház folytatásában külön bejáratú 24 m2-es szoba-tároló található, lehetőség van az összenyitásra a lakótérrel. Ezen kívül még két külön tároló-szerszámos és egyéb- is tartozik a házhoz. A bejárat előtt nyitott terasz áll rendelkezésre. Az ingatlanon folyamatos felújítást végeztek, víz - villanyvezetékek teljeskörű cseréje megtörtént, a nyílászárók részben műanyag és fa szerkezetűek, redőnnyel ellátottak. Fűtése vegyes-cirkó, ezen kívül 3 klíma is beszerelésre került. A kert rendezett és szép, a környék pedig csendes és biztonságos. A közel sík telek 644 m2-es, találhatók rajta remek árnyékot adó fák, többfajta gyümölcsfa, gyönyörű, nyugodt zöld környezet veszi körül az ingatlant. A Vadása tó közelében fekvő Szőce, egy csendes bájos kis falu erdőkkel, mezőkkel körülölelve és egy tündéri csordogáló patak is keresztül folyik rajta. Szabadon kószáló őzekkel is lehet találkozni. A környék nevezetességei kocsival könnyen megközelíthetők a fákkal tarkított utakon. Az ingatlan környékén számos lehetőség található, beleértve a bevásárlási és szórakozási lehetőségeket is. A közlekedési lehetőségek nagyon jók, így az autóval közlekedőknek és a tömegközlekedést használóknak is könnyen elérhető az ingatlan. A környék felkapott és népszerű, így az ingatlan befektetési célra is kiváló lehetőséget jelent. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk! Irodánk teljes körű díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, ingyenes hitel és CSOK ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Rita Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Eötvös utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Rita Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Eötvös utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY