Eladó ház Vép 59 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vép 59 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7360602
Referenciaszám: 157689
Frissítve: 20 napja

Vép eladó családi ház 2 szobás: 23,8 millió Ft

23,8 millió Ft
95 200 Ft/m²
59 m²
Alapterület
250 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 307 Ft
Második évtől
98 741 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szombathely Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínálja, Szombathely belvárosától 5,3 km-re (10 perc autóút), Vép Ferencmajori részén lévő, forgalomtól mentes, csendes környezetben elhelyezkedő 2 szobás 59 m2-es, saját használatú kerttel kialakított ingatlant. Mostanra, kialakult, egy igazán csendes, igényes, barátságos szomszédság.  - 59 m2 lakrész - 2 szoba 20-20 m2 - teljes körűen, víz, villany, burkolatok, festés, nyílászárók, felújított - udvar osztatlan közös, de saját használatú zöldterület kb. 250 m2 - új lemez tető   - külső szigetelés 10 cm  - vegyestüzelésű kazánnal kialakított új központi fűtés - 2 rétegű műanyag nyílászárók    Kellemes környezetben, csendes szomszédokkal, akár befektetés akár saját célra tökéletes választás lehet.  Az ingatlan nem igényel semmilyen felújítást, költözés megegyezés alapján. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy közös osztatlan udvar, de mindenkinek megvan a saját használatú része melyre garázs, tároló is építhető. Amennyibe az ingatlan felkeltette érdeklődését, és további kérdései vannak, kérem hívjon bizalommal a 70/496-8207 (Duhaj Zsolt) telefonszámon! Vásárolna, de nincs rá keret? Hitelszakértő kollégám, díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duhaj Zsolt Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duhaj Zsolt Openhouse Szombathely Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY