Eladó ház Szigetszentmiklós 220 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigetszentmiklós 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8259906
Referenciaszám: 1815_5706
Feltöltve: ma

Szigetszentmiklós eladó családi ház 5+2 fél szobás: 89,5 millió Ft

89,5 millió Ft
406 818 Ft/m²
220 m²
Alapterület
585 m²
Telek
5+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 283 194 Ft
Második évtől
371 317 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kihagyhatatlan ajánlat több generáció számára Szigetszentmiklóson!!! Nem szeretne sokat kocsikázni ahhoz, hogy hazaérjen, de Szigetszentmiklóson szeretne élni? Akkor ez az Ön ingatlana! Központ közelében, csendes utcában található ez 2-3 generációs 220 nm-es 2 szintes családi ház + az udvarban található még egy 55 nm-es kisház is! Az 585 nm nagyságú telken 2 ház helyezkedik el, ezenkívül még tárolók is vannak. A nagy ház 1995-ben nyerte el jelenlegi állapotát. A ház szigetelt, folyamatosan karbantartott, jól megtervezett ingatlan. A nyílászárókat pár éve korszerűsítették. Két család számára készült, így kellő figyelmet fordítottak a kényelmes és praktikus kialakításra. A felső szintre kültéri feljárat lett kialakítva. A felső szint teljes értékű, a két szint közé vasbeton födém került. - Az alsó szinten található két nagy szoba egy csodálatos méretű nappali +étkező, kissé leszeparáltan konyha, fürdőszoba, gardrób szoba, külön bejáratú wc és kamra helyiség. Igen praktikusan a tágas közlekedőből nyílnak a helyiségek. Az alsó szintnek két bejárata is van. Impozáns 17 nm-es méretű előszobából vagy a kert felől is van bejárat. A szobákban lamináltpadló a többi helyiségben járólap a burkolat. - A felső szintet szintén nagy terek uralják. Két kis szoba, két nagy szoba, egy nappali, tágas konyha, kényelmes méretű fürdőszoba és külön illemhely helyiségek vannak. A felső szint esztétikailag felújítandó. A két szint külön fűtés rendszerrel ellátott. Mindkét szintnek alacsony a rezsiköltsége. Az egész ingatlan egy jól megépített, masszív szerkezetű, modern kialakítású. A telken álló kis ház 55 nm-es. Elosztása: egy szoba+konyha, fürdőszoba, kamra helyiség. A közlekedőben beépített szekrények kaptak helyet. A nagy ház alsószintje és a kis ház egy fűtés rendszeren van. A kert kezelhető méretű. Autó számára a fedett beálló biztosított. Ez egy remek lehetőség nagy családosoknak! Közelben kikapcsolódást nyújtó Duna-part, Kéktó szadadidőpark, óvoda, iskola , vásárlási lehetőségek pár perc gyalogosan. A tulajdonos Szigetszentmiklóson 2-3 szobás fsz-i vagy 1 emeleti lakást max.42 millióig be tud számítani amennyiben neki megfelelő! Várom hívását erre a remek ingatlanra!!!! Irányár: 89,5 MFt Refszám: 9898 Hívjon bizalommal a megadott számon! Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom. Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük. Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik. Irodánk ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére. Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornakertjó közlekedésűétkezőbútorozatlanhőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY