Eladó ház Szigetszentmiklós 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigetszentmiklós 150 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8247123
Referenciaszám: H491203-4745416
Feltöltve: ma

Szigetszentmiklós eladó családi ház 4 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
566 667 Ft/m²
150 m²
Alapterület
2823 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 955 Ft
Második évtől
352 648 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Egy igazi kincset találtunk Szigetszentmiklóson, a Duna-part közelében, a Bíró Lajos utcában. A 150 nm-es, világos és tágas ingatlanunk 2823 nm-es telken áll, melynek része egy 18 nm-es terasz és egy 2 autó számára megfelelő garázs is. Az ingatlan állapota átlagos, de kiváló lehetőséget kínál a saját ízlés szerinti átalakításra. A fűtést gáz kazán biztosítja, és a riasztórendszer is megtalálható az ingatlanban. A 90 négyzetméteres pince műhelynek is ideális, ipari árammal ellátott. Az ingatlanunk azonban nem csak belső adottságai miatt különleges, hanem a környék előnyös jellemzői miatt is. Az ingatlan jó elhelyezkedésű, így könnyedén elérhetőek a fontosabb közlekedési csomópontok, autóval és tömegközlekedéssel is. A 2823 négyzetméteres telek akár ketté is osztható, így még egy ingatlant lehet rá építeni. A környék csöndes és biztonságos, így ideális lehet azok számára, akik nyugodt környezetben szeretnének élni. Az ingatlanunk egy vízparti ingatlan, így a környék szépségei is elérhetőek, és kellemes kikapcsolódást nyújtanak a természet szerelmeseinek. Az építhető ingatlan típusa és a lehetséges funkciója sok lehetőséget rejt magában, így az új tulajdonosok szabadon alakíthatják az ingatlant a saját igényeiknek megfelelően. Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen minket bizalommal. Az ügyfeleknek minden kérdésére szívesen válaszolunk, és segítünk megtalálni az ideális ingatlant. Várjuk hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
D

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Buzás Miklós Dániel Otthon Centrum - XXI. kerület - Zrínyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Buzás Miklós Dániel Otthon Centrum - XXI. kerület - Zrínyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY