Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8247581
Referenciaszám: 8078_leebesfia
Feltöltve: 1 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 3 szobás: 52,9 millió Ft

52,9 millió Ft
529 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
763 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 167 385 Ft
Második évtől
219 471 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Azonnal költözhető családi ház egy panel lakás áráért! Szigetszentmiklós egyik legjobb részén, csendes, nyugodt környéken eladóvá vált egy 100 nm-es önálló családi ház, garázzsal, nyári konyhával, melléképületekkel, összközműves 763 nm-es telekkel. Ideális választás családoknak, befektetőknek vagy építkezni vágyóknak egyaránt. Az ingatlan rengeteg lehetőséget rejt magában, hogy saját ízlése szerint felújítsa, és álmai otthonává varázsolja! Főbb jellemzői: •Telek mérete: 763 m² •Lakótér: 100 m²: fedett terasz, előszoba, konyha, kamra, étkező/nappali, 2 hálószoba, fürdő, külön wc. •Kert: körbekerített, szépen gondozott, tujákkal, fákkal, fenyőkkel beültetett. A locsoláshoz fúrt kút, szivattyú és 2 db kerti csap áll rendelkezésre. Abszolút alkalmas kertészkedésre, pihenésre vagy gyerekek számára játszótér kialakítására. •További épületek a telken belül: pince, 17 nm-es szerelőaknás önálló garázs, 30 nm-es nyári konyha, valamint tárolásra alkalmas melléképületek. Főbb műszaki paraméterek: •beton alap, •vegyes falazat, •fa nyílászárók, redőnnyel felszerelve •cserép fedés, •konvektoros fűtés. Az ingatlan teljes körű felújítást igényel, de jelen állapotában is élhető, lakható, vagy igény szerint remek alap lehet egy modern otthon kialakításához. A lokáció kiváló: közelben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, buszmegállók, melyek gyalogosan perceken belül elérhetők. Irányár: 52 900 000 Ft. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, tegye egyedivé és alakítsa át saját igényei szerint ezt az ingatlant! További részletekért kérem keressen bizalommal. Amennyiben épp nem tudom fogadni a hívását visszahívom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágoskamraterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bernát Ágnes Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 757 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bernát Ágnes Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 757 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY