Eladó ház Szigetszentmiklós, Bucka 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigetszentmiklós, Bucka 100 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8139850
Referenciaszám: H485867
Frissítve: 20 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 3 szobás: 56 millió Ft

56 millió Ft
560 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
735 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 177 194 Ft
Második évtől
232 333 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szigetszentmiklóson a Buckai részen eladó egy önálló családi ház nagy telekkel. 1994-ben, téglából épült 3 szintes családi ház. A földszinten van a konyha jelenleg, ez egy 3 helységből álló rész. Könnyen garázzsá alakítható, utcaszinten van, a nagykapuval szemben. Lépcsőn jutunk fel az utólag (engedéllyel) épített nagyon hangulatos és tágas előszobába. Innen a régi bejárati ajtón egy közlekedőre jutunk, ahonnan nyílik a fürdőszoba, külön mellékhelység, valamint a hatalmas nappali, ami amerikai konyhával is kialakítható, de akár 2 szobává leválasztható. A közlekedőből megyünk fel a lépcsőn az emeletre, itt szintén egy fürdőszoba van, valamint egy nagy szoba, ami jelenleg ketté válsztott. Innen ki tudunk menni az erkélyre is, ahonnan szép kilátás nyílik a környékre. A padlástér jelenleg tárolóként funkcionál, de ott is további szobák kialakíthatóak. A házban gáz cirkó fűtésrendszer van, radiátorokkal, de fatüzeléshez a kémények is használhatóak. A 735 nm-es telek kényelmes nagyságú, nagyobb része a ház mögött van, medencének, gyerekeknek játszóterülethez, vagy családi összejövetelre is alkalmas. Fúrt kút található a kertben, így a locsolás arról megoldható, nem a vezetékes vízszámlát terhelik ezzel. Az ingatlan egy ideje nem lakott, így ráfér egy kis felújítás, de sok lehetőséget rejt magában. LKE7 övezet, így akár bővíthető is, hiszen a terület beépíthetősége 30%. Amennyiben hitelre van szüksége, bankfüggetlen kollégáim díjmentesen állnak rendelkezésére, egyeztessünk időpontot, és tekintse meg ezt a remek lehetőséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Faragó Tímea Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Faragó Tímea Otthon Centrum - Szigethalom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY